x0x0

May 26, 2010

am i malay or whatt!!??

dear cik buku 7 socerer!!

tadi cuti sehari 4 science stream stude cuz xdop paper!!,, ape laie keje kami setelah mengeluarkan usul nk ke makmal ditolak!! kami pon tido,, mungkin bukan KAMI but yg penting aku setelah sume bahan bacaan dibace,,
cikgu2x masuk dan mule mengedarkan kertas pekse,, yaaa stresss,, absolutely marks jatuh dan yg paling sadis biler tyme cikgu sabar mule bagi kertas bm,,

one word,,
DAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

: syafiqah, awk nyer karangan TERUK,,
: pengolahan TAK BAGUS
: ayat TAK DRAMATIS
: susunan TUNGGANG-TERBALIK
: ayat dipengaruhi BAHASA SMS
: syafiqah KARANGAN PALING TERUK KAT 5alpha

YA ALLAH,,
raser nak nagis jaa,, rase down giler,, mas cakap kalau nk karangan bagus kat blog tulis dalam bhs baku!! xpe,, aku ader inersiatif sendiri!! bhahahaa..
HARRY POTTER,, kau tunggu aku bace kau laie skali..
yg paling best MARKS BI laie TINGGI dari BM!! bhahahaha


3 comments:

syaii said...

never give up..
stiap org akn mgalami kegagalan..
hee :))
chaiyookk!!!!
pikah hebat laa...

aku junsu said...

pikah...aku nye math mod pown hampes..siot je.. sakit ati..

pikah said...

kak syai: memang xkan giv up nyer laa!!
nisa: math mode jgn kau ckp,, aku nyer pon terukk!!