x0x0

May 2, 2010

netball vs melaka vs sale

dear my little book,,

semalam i ade friendly match (netball of kos) wif smk selandar,, haa haa,,, a bit suprice cuz dapat taw ponlas2x minit,, tp tak pe,, at least dapat skip klas KIMIA,,bhahah.. BANCAU!!.. then about 115 tdo kejap pas mandi uhh!! bukan ape,, penat ngek bawu balek skula,, yaa,, dapat gelaran baru pulak dari ANAK2X TOYOL JAGAANKU: i am MUMMY TOYOL,,bhahaha.. okay2x pastu k.syida bunyik loceng, semayang roll-call balek,, and masuk cc kejap,,then turun kat parking guru..

now kami ade 2 choice,, mao nek kete sape?? cikgu laila or cikgu dilla.. yaa kalau RAIN cakap: "hitam nampak kemas,kemas bergaye".. aku plak pikay,, putih laie elegance babe.. so,, aku pilih naek kete cikgu dilla!! drift r sampai selandar r kann!!



*hehe,, snap,,b4 turun padang,, tetibe jaa nmpk
bilik study uh kemas sket!!

* ini shasha,, a.k.a aiman

sampai jaa selandar,, kami dah psyco,,padang die sket men besa,, 2x padang sis uh... memang laa..semput doe,, then cikgu soh lari satu padang,, haaa???? padang sis pon aku pancit,, but the best is aqu dan aiza sajaa yg tak pancit till end of the larian uh!! hehhehe.. pas stretching ape bagi,, gi tengok padang netball plak??
nape?? siak aje,, kecit sangat..!! first yg terlintas is " nak men cam ner nih??",, kau pas men,,memg x syiok babe,, tengah bes dapt bola..tup..tup daa ade at kaw. owg,, xgilaa toh?? tengok player selandar,, macam2x ruper ade,, yang berselendang laa,,tapi yg bez uhh,,yg pakai tite sajaa!! walawei hot babe,, bhahhaha,,
then,,,semestinya kami kalah dengan mate yg agk truk jugak!! berape?? ntah,, luper laa!! hehehe.. pastu balek..
*waktu nih,,tengah bincang mao naek kete sape kot!!
*that syura wif cikgu dila


* me wif dilla,, WD!!!
then balek jasin nek myvi putih cikgu dilla,, yesss,,adegan pujuk memujuk aiman syazana tok memujuk c.dilla supaye masuk ke dalam kg sri kesang yg 2km kedalam uhh,, agk xcited cuz 1st time masok solok uhh!! terkejut gak cuz tak same mcm yg dibayangkan.. then cikguanta balek bus10,, perut daa mengiggil lapa ngekk,, turun kete jaa,, alamak,, ayah shasha sudaa sampai,, andand nmpk budak klas dea laa.. pastu denga suare2x sumbg panggil aku,,then arina gedik2x tipon aku padahal aku da nak datang kat dea nihh!! cettt laaa~~..
lapa laa kan,, pujuk yati soh dea belikan beger kat c2,, yess agk ngidam berger bus10 yg terbaek selepas big mac my fav!! then ayah pown sampai,, tak sempat smpi rumaa aku daa sapan kan beger uhh!! sedappp weyhh!!! owhh kene get ready nak gi melaker witin 30 minit..


* transform...

selepas 30 minit,, sembahyang,mandi..ni laa rupe aku biler kuar bilek,, teringat tudung tertinggal at oztel,,capai sajja selendang,,lilit je r,,janji kemas.. then gi jj r cuz,, baru dpt duit SISCO,,mao kebas komik conan laa,,addict sudaa.. then,, turun gi jenjalan kebas selipa atlanta satu,, tetibe carik2x baJu,,promoter cakap
" adek,, beli skunk,,xdop less,, pukul 9 kang adee 15% less"..
tengok jaa jam,, 3o minit laie,, japp..gi sembahyang,, lilit selendang laie,, and..time 4 shoppin,, banyak baju aku dapat tarik gakk,,heheh!! aku an hebat!! melake jam doe semalam,,aku raser ari nie laie hebat kot!! pastu around kol 10 gi makan at BERKAT SALAM berdepan ngan D'NANGKA..try rr kalau sempat!!
ape yang aku pasti,, sampai jaa rumaa sudaa pukul 12 malam deyhh!! aku pon,, bukak pintu bilek dan stret booommmmm,,
"ZZZZZZZZZ""
mood:
bangkai kau WA,, sakit doe kaki aku kene pijak!!

No comments: