x0x0

Jan 25, 2011

Aku GAGAL tadi..


okay okay.. seperti yang aku dok sebuk canang kat kengkawang sengal aku..
secara officialnyer,, aku kene amek JPJ test ari nie tadi.. alaa moto je..
dan yang PALING PENTING,, aku GAGAl.. simple but useable kan kan.. sume orang cakap ..
"alah,, JPJ tuu nak duit lebih je.."

daa tawu gagal tu,, dengan selabe badak, aku ngan along gi redah naek moto dari SSDC pegi SKAB.. yang best tu,, elok je moto dak along tu baru je tampal "L"..kau hebat laa along tapi lantak pi same JJ hawaw tu.. menyusahkan aku je.. RM51 tu.. dea ingat bapak aku keje sign cek atok dea jee ke.. TENANG pikah CHILL.. sume masalah leh settle..

then lepak SKAB sampai 1630, cabut gi COSWAY plak.. and aku tawu laa yang hari noe gaji kan,, bapak mak aih,, cecekgu air baruk tu beli barang macam esok nak kiamat.. then,, cantik jee kat depan simpang naek SKJ,,

"sskkkreeeeeeetttttttt,, gedebang, gedebushh"..

aku tengok tepi,, baek je,, side mirror aku daa hilang.. bapak aih,, ape lagi,, pi hambat laa van pakcik tue tu,, adoihh aiii.. aku nie lai stress psal duit,, kau bole pulak nak langgar kete tu.. slamat laa tu mak aku yang bapak,, kalau aku,, daa lame aku langgar VAN kau tu balik.. adoiii..
maksaklah laaorang2x zaman skunk..

okay serius x mak haku.. btw,, mak aku bukan nak flirt macam yang dea dan keluarge mereke buat.. sorry laa kawan.. ap yang aku tawu,, pakcik nie bole pulak jengah2x waktu aku nak snap pic nie..

well,, know the rule? follow it. doesn't know? study it.. understand..

No comments: