x0x0

Jan 25, 2011

fatynn sayang.. nie tok kau..

halu halu FATYNN [kau nak cam nie kan kan]

  • first kau tulis name sesape je arr yang kau nak..


  • pastu kau bold kan
  • pastu kau klik button yang dalam bulatan tu.. and akan kuar box tu.
  • last skali,, kau masuk kan je link orang yang kau nak..
*tamat
___________________________________________________

.
.
.
.
.
.
.
40: sape lagi yang anda ingin lakukan TAG nie??
-fatynn
-shasha
- kak zety

pastu,, kau pegi kat blog dorang,, pegi kat shoutmix.. kalu xde kau tulis kat komen2x dorang..
ayat ala2x cam nie arr.. sukati kau kalau nak tukau ke x: " anda suda ditag di belog saye"

No comments: