x0x0

Jan 11, 2011

maggi dan kehidupan

salam dan mushi mushi..(conan suke ckp)

title entri.. woahhh~~ ntah laa nak.. mungkin kerna sebagai hostelian,, maggi ni daa macam kembar terhebat.. kalah misha ngan marsha dalam kembar terpilih tu.. dalam 5 taon kat alam persekolahan menengah,, akan ade 2 taon yg aku akn berperang dengan nafsu menahan diri dari menyentuh,merasa, menelan dan segale ape bagai "me" yang merujuk macam mane maggi tu boleh melalui oesophagus aku akan aku elak kan..

dan cukup sekadar mukadimah.. semenjak aku menamatkan plajaran aku pade 3.30 8dec,, urmm,, aku da bersedie sepenuhnyer melalui semue consequence yg akn berlaku.. lepas jea dak JIA masuk HELL of WORLD tu,, ABANG plak dah melenyapkan diri kat negeri INDERA KAYANGAN tu.. hanye tinggal aku, mak ngan ayah je yang tinggal kat BUMI HANG TUAH nie.. hehe.. so,, buat pe nak gi pasar kalau banyak kedai yg boleh masak lauk tok kitorang.. dan itu hanye berlaku di siang hari...

AKIBAT nyer,, meyhh tengok time malam meyhh.. disebabkan ayah hanye menjejakkan kai di bumi terentang bnie pukul 5 petang dan mak kol 2,, jadik,, bawah tudung saji kami hanye ade titisan air yg terembes dari sinki basuh tangan... makne nyer,, nothing laa under that "tudung saji"... so waktu malam,, hampir boleh dikatekan EVERYDAY kami makan MAGGI,, woahhh bestt weyhhh... aritu mak yang masak,, AHAD ayah masak,, dan ari nie baru kejap aku gi menggoreng maggi yang aku rase THE BEST EVER... kyyyaaa~~




dan,, sambil2x tu aku akan slalu melepak ngn kezen sayang aku yg satu nie.. dea sangat TALKATIVE and bannnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaakkk tanye,, dan untuk aku yang panas baran nie ( mak aku laa ckp,, aku bese je) akan rase nak hentak je dea nie kat dinding bagi pecah kpale.. senang sket.. tapi,, apehal pon dea tetap TERBAIKKK.. she's the who always be with me no matter hell or HIGH WATEr.. thankkss yaww..

dan baru aku tawu,, merepek tu bestttttttttt... ;)

No comments: