x0x0

Feb 10, 2011

alhamdulillah ;)

ASSALAMUALAIKUM..

heyya2x,, ari nie sedikit penat.. cz malam tadi daa overdose puyeng!! so wanna hve good story sket.. ari nie,, aku ade JPJ test for kete.. and sangat2x teruje dan tertekan.. okay,, bangun cam biase dan kali nie plus aku mabuk2x sket.. then mandi ape bagai,, gerk gi SKAB,, daannn tersangkut plak kat jAM.. sokeyh2x,, tu salah aku..

breakfest sume,, mak anta gi BUKIT KATONG.. skali check name,,

:.nuur syafiqah wahid sesi 2 no 1.:

walllaaawoo,, aku tengok budak sesi satu ade 30!! menjenuh gak nak tunggu,, bile sampai turn aku,, aku dapat kete CIKGU OMAR,, [alaa tu kete yg slalu aku gune mase practise].. daa bersyukur daa,, thenn sumee smooth giler waktu kat LITAR.. then tunggu turn nak gi onthe road plak,, dushhh waiting for nothing lagiii..[ aku BENCI menunggu]..

sampai je turn haku,, sume daa okyhh daa, dapat plak kete CIKGU IBRAHIM.. aku memang daa slalu gune kete dea nie andd kete dea ade len macm sket tapi aku daa bole daa tackle sket2x.. syukur gak,, kalau nanti aku dapat kete yg tah-sape2x-tah tu lagi teruk!!! baikkk je undur anddd DAMNNNN.. aku luper check signal and wiper... [ngok btol].. aku jeling,, haaa,, kan daa kene pangkah,, tapi wat bodo je arr.. okk,,sume smooth,, then nak balik tu,, kat toundabord dpan tenten,, bole plak kete tu maen kude ngn aku,, ahh kau stret mati enjin,, kat trafic lite pon same,, slamat xde kete lt blakang haku.. kalau x,, gagal serte merte tawwwwwwuuuu..

sampai je ssdc,, parking je pacik jpj pun tny:

JPJ: bape bnyk mati enjin??
PKH: 2x tuan
JPJ: 2 ehh,, bkn 3??
PKH: ehh 2 lerr..
JPJ: org kalau skali daa mati enjin terus gagal taww..
PKH: allllaaaaaa,, tapi aritu dorg ckp 3x baru gagal.
JPJ: yg nk luluskn awak tu saye..
PKH: alllaaa.. ;(
JPJ: len kali jgn berangn waktu drive,
nah borg.
PKH: tima kaseh tuann

gua lulus babe... woooaaaaaaaaaaahhhhhhooooooooooooooo..

(",)

No comments: