x0x0

Feb 17, 2011

jenuh tawu..

assalamualaikum..

quite been a lonngg time since the last.. a bit busy..sorry my bad for those yg lepak sini tapi stiap kali bukak,, masih entri yg same.. my bad.. aku nie bukan lee jenis yang dok terpacak depan laptop sambil bukak winamp, klik lagu aku masih sayang by sape tah and repeat sapai komputer jem...then pasang broadband and connect pastu klik kat krom layan FB sampai subuh, tulih BELOG,, BW setiap mase andddd donlod berjuta2x lagu satu malam.. ohh tidakkk,, silp orang lerr der..

aku juz sorang yg hanye bukak bile banyak mase dan bile badn aku rase cukup segar untuk redah bilik mak, sambar laptop ayah, kebas broadband abang dan duduk bersile kat depan pintu sambil dengar bunyik lori laa,, bulldozer laa,, stremroll laa dan segale ape bagai bunyik..almaklum laa,, nak pilihan raye.. sume keje TAK IKHLAS.. Bangang Nau ..

well,, semalam dak along [tripletlion for ALONG] yang sanggup berulang alik gi SSDC nak amek kan lesen P aku.. yeahh,, along pasni kite bole pegi ghalanzjyalan kan kan.. yes,, cakp pasal lesen,, bile orang len sibuk2x berarak gi maulidur rasul,, ok aku x join tapiii,, aku x buat maksehat cam beliau dan keluarge beliau eyh eyh.. the thing is,, aku ngan along pi sebok2x larikan kete mak dak along,, fuhhh walawooo,, best experience ever..

mule2x bawak lari sampai petronas.. mungkin yg tawu kedudukan petrnas tu kate nmpak cam simple je,, tapi memandang zillllliiiioonn trouble yg kiteorang buat sebelum-semase-selepas melarikan kete tu,, yaww,, mintak ampun dunia akhirat.. so many good luck charming yg datang mase kete tengah prob.. kalau x,, innalillah laa aku..

well,, skunk kampung aku tengah demam PRK dun merlimau lebih tepat lagi,, kampung2x jiran aku.. [ bile yb aku nak 'pergi' nie,, nanti dapat macam2x..bahahhaha.. real fact eyhh.. semue harap camtu, bukn aku je ]. nanti,, kalau ade mase, bole laa aku uplod gambau gambau suasane org kempen nie eyhh.. tapi x bole janji,. aku nie bukn wakil rakyat yg kuat menipu macam dorang tu, janji lebih , buat tidak.. Bangang Nau. [ 2nd times aku ckp kan kan]..

sayoranaa eyhh

No comments: