x0x0

Feb 8, 2011

JPJ, a memory and FREEMAN

ASSALAMUALAIKUM.. sorry i've got 3 stories to share,, so,, all they will be in very short but pack.. deall okkee~~

today is a special day cuz,, aku daa lulus JPJ test for MOTOR aku [alhamdulillah,, should PRAISE him more].. okayy,, tadi,, berdepan dengan penguji yg didatangkan khas dari JPJ JASIN [jasin jee pun,, xla grand mane].. act,, they is the same man who tested me 2weeks back.. and for sure,, aku GAGAL laa kan.. then dengan tekad dann azam,, buat lagi skali AANNNNDD melayang RM51 even kat tangkak baru RM30,, tapi,, ape-ade-hal.. i've got MONEY and i can buy the WORLD [ aku kuat berangan eyhhh]..

***********************************************

" write an essay about ur best memory/ friendship"

have u ever found this such a quest?? seriously,, as an ex-stude like me,, u should rite.. the truth is,, i do lurve tiz type of Q.. well,, a for me,, the memory will come one aftr another till you crap it out yeahh.. am i rite?? shhuuuhhh,, let the ans be in ur mind not spill it thru.. okayy,, enuff and stop talking this unknown language..

die adelah seorang am.is.are.was.were.will sahabat aku yang menurut perkiraan,, 6 taon x jumpe andd trimass bebanyak kat SSDC tuu cuzz,, menjadi meeting point kitorang setelah all these years.. cakap-cakap dan teruskan bercakap je aku ngan dak NAJWA sorang nie.. well,, very the seronok weyhh.. what a happy moment laa weyy..

***********************************************

mr.adam FREEMAN,, wow~~ dea sorang mat saleh yg merantau all over the world juz to observe " how the teachers in all the country teaching". before, he was in JAPAN for alomost 7 years and a inches close to get married to the one japanese girl..

" i love him." he said
juz selepas my mom introduced my dad to him... daa~~

dea sangat CHILLDISH,, bhaa.. bile dea sepak-ING,, okk bole laa paham,,tapi,, bile denga mak aku cakp berabuk2x ngan dea.. dushhh,, malas nak denga,, buat saket hati je,, ye arr,, aku cakp pun macam ULAU TERCEKIK BATANG PENYAPU..
video

sorry the vid not tooooooo good,, aku pakai camera nset cikai aku je.. daa laa senget.. sorry my bad,, tapi mamat sorang nie memang happening glaxx thap superbnova ..best laa ari nie,..


i passed, got my memry bck, hve chill out.. woahh~~


1 comment:

saperakue said...

x ambik lesen kereta tp masa test lesen kete lulus dgn jayanya dgn sekali cuba.. markah dr en jpj tu pun bg tinggi

tp

sampai sekarang x bawak2 kete =_=!