x0x0

Feb 19, 2011

KPM buat havoc ke?? atau aku yang begau???

assalamualaikum..

as ex-candidate the latestspm kan kann,, memang asal kuar je ce cite sal SPM,, cam hape je dak dak nie mengelupur.. okeyhh,, aku pon same gak,, tapi mungkin lebih chillexx..

first skali,, aku rase cam nak balun ngan kusi je dak shasha tu,, sempat haje nak nganjing2x aku.. ye laa,, dea kan super-terror-error-yang-dapat-maklumat-dulu berbanding aku yang noob ni..bhahhaha..

bile dorang citer yang MAYBE result kuar 28 FEB nie,, aku pon cuak gak.. ye arr,, mase SPM dulu,, aku jawab macam haram jadah jee.. cuakk weyhhh.. tetibe teringatyang macm smalam jee,, aku habis dok paper biol tuu.. ceh ceh.. sori arr derr,, KPM mungkin bole buat havoc tapi,, real is mystery kan kan kan.. bak kate dakdak status yg lain,,

"aku rase nak bakau je skola, bia slip2x tu hangus skali."

aku patut tekan BUTTON LIKE time tu..

best weyhh,, bile tegok gamba zaman skola.. =)


No comments: