x0x0

Feb 2, 2011

TAHU ngan CARu.. same je bunyikk

hey,, leng lui leng lui..SALAM2X yaa.. FIRST OF ALL,, HEPY CNY pade sesape je yg rase nak sambut..

*AIMAN SYAZANA u do have to enlarge this..
other(s)?? PLEASURE to do so..

xde pape yang menarik tentang gambar.. okay thepast 3days quite busy,, havin fun with LA-LO-LA.. hahha.. sampai dak MUHAMMAD HASIF mengalami sindrom pelik


tapi daa biase daa,, asip nie kekadang MABUK banyakk.. rilek asip ehh.. okayy,, tetibe rindu plak kat ECAH yang daa berkurun x update tuuu..

ahh,, aku daa kuar lane nie.. okay,, nak cite nie.. semalam kan,, oleh krane aku nie bzy, so aku malas nak bukaak blog dan menulis,, aku lebih suke bukak selimut aku je.. dann tidoe.. kire nyer macam nie,, as a "caterer hahahaha" keje aku ile time tetengah hari nie,, memang arr bungkuskan lauk pauk si suami yang sayang si isteri dan lauk si isteri yang ade sifat PELAMAS yang amat sangat.. then,, aku kene plak serve sorang atok ni kan,, memandangkan telinge aku nie daa macam prob sket,, lain owg cakap lain yg aku denga..


atok cakp: " caru tu hage bape?"
aku denga: "tahu tu hage bape?"
busu cakp: " tengok saiz."
atok cakp: " bak 1."
aku pandg atok: "satu je tok?"
atok cakp: " haa laa,, xde sape nak makn nanti"

dengan bangge aku pon dok belek tahu sumbat tu lelame nak pilih saiz yang besau tok atok tadi.. tapi aku x prasan DRAMA PEKAK aku ade orang tengok.. pastu aku daa pilih tahu tu,, aku gi arr tunjuk kat busu kan,, dann TERANG,JELAS DAN NYATA[ izhar halqi] laa kene gelak ngan sumee.. dushhh,, bongok kau pikah..

busu cakp: " lorh tahu nak buat ap"
atok cakp: "patot muke die pelik je"

kan daa kau sesie je kene buwelkkkk kat situ.. PADAN MUKE KAUUUU..



No comments: