x0x0

Mar 19, 2011

another alhamdulillah

assalamualaikum

so,, ari tu (23.3.2010),, result daa selamat tibe kat kulit tangan aku.. yess,,x sehebat result shaz ngan ainnur.. mereke stret,,aku?? cukup2x makan je,, bolehlah kalau aku nak masuk uni nanti!! hehe.. praised him more.. then apply course pon,, alhamdulillah.. syarat mencukupi dan the most exciting was about,, i got A in my addmath.. hehe,, aku x blagak,, cume terase berbaloi laa mengorbankan weekends aku in whole year just to attend mr cham's class!!

so,, aku daa tolak medic awal2x lagi and that why aku x nak masuk kelas ALFA, and jangan mara even kalau biology aku aritu GAGAL,, told yaa,, i HEART account more and ZERO in bio !! haha,, but aku xnak amek dip.in accountancy!! padan muke.. sape suro letak aku dalam kelas biology dulu!! so,, ap yang aku apply?? hehe,, borang upu masih menunggu aku mengisi nye!!

No comments: