x0x0

Mar 1, 2011

back years

assalamualaikum..

when i'm sitting at my veranda,, looking at the sky, so blue so coolio habis arr.. look at ELLA lari2x kene kejar.. that so haha.. remind me back to my childhood..

dulu mase kecik2x.. aku ade sorang je KAWANPOMPUAN,, dak suba.. yess,, indian laa.. but family die sume kenal aku and comfirm laa aku kenal family die.. aku slalu angkut dak suba ni kulu-kilir.. naek beskal sesame, masuk utan sesame, lepakchill bawah tangki perumahan sesame, tutup paip perumahan sesame dann hentak public gune heels suba sesame.. yeahh.. kecik2x lagi aku daa jahat.. bukan2x,, aku x penah jadik jahat,, nakal siket aje

dulu,, aku kan xd kawan pompuan,,kawan2x aku sume budak laki.. kat perumahan mane ade pasir yg girls bole duduk tepi men pondok2x.. petang2x capai basikal LERUN ayah aku atau beskal putih KEPALE BMX abg aku gi padang aen keja2x ngn beskal.. best terbaikk laa weyhh!! beskal aku?? as a girl, i also owned that bike-with-cute basket laa..

dulu mase daa pindah kampung,, kat padang depan ruma kau hari2x ade dak budak maen2x ape-tah-game.. ronders laa,, seliper 3, badminton, galah panjang, gasing andand bola pon ade arr.. tapi,, kalau maen bola,, kene beware sket, if bola masuk laman jiran bawah,[fyi,, ruma aku atas bukit],, nanti bola kene tembak..bile pena je,, sume beratur panjang kat paip ruma pami nak teguk air paip pn jadik,, dorang cakp,, :" x dapat pepsi, PAIP-si pon jadik arr.."..and again, i didn't hve that much girlfriends here.. having some fun with all these boys.. make my own memries wth them..

tapi sekarang,, sume da besa panjang,, build their own life.. daa xde gelak2x daa stiap petang,, aku juz denga bunyi lori ngn kete je,, kadang2x ade arr gak siren ambulans.. 5 taon aku juz touch&go je kampung aku. i lived more in hostel than here..peoples change, aku berubah.. bile jumpe aku dengan spontan terus tunduk.. bukan aku sombong cume aku kekok.. biase arr,, aku kan pompuan,, dorang kan lelaki..
=P

xoxo:
ijuzbd1whoreallyami2b


No comments: