x0x0

Mar 21, 2011

hati aku bunge bunge


assalamualaikum.. ;)

hehe,, see that title?? and i so mean it!!! it was like: " wow~~!!". haha.. but still,, in a human mood..

macam mangkuk!! aku rase dunie aku pusing2x macam taylor swift dalam MV love story, ataupun macam the midnight queen, cinderella of course yang bole lari2x then ade prince charming datang dan terus ajak kawe.. wahh,, sampai situ angan2x aku,, padahal its not a big deal laa macek!!

just finally after all these years and aku dapat berborak balik ngan mangkuk hayun tu as a normal friend that i do know before and not just like, "alamak, si mangkuk arr,, just jalan pandang sneakers aku yang daa lame x basuh nie, and buat muke sombong, kuar henfon letak kat tlinge,, and just buat2x gelak". siot macam bagus kan aku!!

ps: sfiq.. stand 4 a name 4 myself

No comments: