x0x0

Mar 29, 2011

an hour a day

assalamualaikum ;)

arghhh,, badan super sakit, almaklum laa,, it almost 5 month since i attended my PJ's class!! yeahhh,, and i remembered the last time i do my cross-country,, and the thing is, it was like AWESOME.. hehe,, abg chumil was giving me a piece of red paper with his own hand direct to mine!! kah kah kah.. macam belo aje!! takpe2x,, tu cite zaman skola andd tu satu kenangan babehh!!

tapi,, nie cite zaman remaje,,tetibe je rase nak selongkau rak kasut,, carik kasut skola.. rase camaritu x buang lagi,al-maklum laa,, pakai time SPM jee!! dah selongkau andd jumpe,, carik plak stokin,, ohhh,, jmpe stokin biru,, teringat mase zaman2x blaja driving kat ssdc DULU.. daa complete,, air dalam botol yg aku gune zaman sch pon dah slamat isi,, then press moto,, gi TMC japp amek along..

sume ready,, cabut gi TANGKAK nyer reakreasi.. babe,, aku salute tangkak more than jasin even aku sayang melake!! dah lepak lebih kurang sejam situ dan balikk TMC.. eleh,, nie sume cie bagi havoc je,, main point is,, aku penat sangat main lari2x.. dah lame gile aku tinggalkan zaman lari2x pakai track dengan kasut warrior sayang aku tu!! teeeeeeheeeeee [macam kude je aku rase]

No comments: