x0x0

Mar 22, 2011

movie marathon

assalamualaikum ;)


jumaat ngan sabtu,, aku memang super damn bosan tahap gaban punyer x ingat and mule2x macam x paham yang orang dok GEBANG cite pasal movie marathon,, dalam sight aku laa kan,, satu DVD satu hari daa cukup arr kan.. tapi aku terpakse lupekan alam minda,, dan berhadapan dengan realiti.. MOVIE MARATHON IS ONE OF THE BEST THING and u should do if korang rase bosan,, tapi,, make sure laa rumah korang ade DVD player/VCD pon oraite jugak and ade DVD/VCD nyer,, x kire arr ori atau cetak,, janji bole tengok.. tapi kalau bole say no to piracy.. kalau setakat korang pegi MBO/TGV/GSC baik xpayah.. MEMBAZIR tawuu and tu bukan MOVIE MARATHON,, tu duit kau yang dok LARI BATEN..

so, mukadimah,, aku start ngan harry potter 6.. saje je.. cuz cite nie x byk sgt lawan2x cuz,, aku xnak rosakkan moodaku dengan terpakse terkejut kalau LORD VOLDERMORT asik gune AVADA KADAVRA.. [ aku memang expert pasal cite nie.. mane x,, CD aku beli,, novel pun aku tibai gak.]

dalam kol 3,, aku bukak cite LILO,, JUST MY LUCK,, aku rase cite nie,, mase die x ade problem yg macam2x.. ala,, yang macam sekarang nie.. cite nie,, memang best!! kalau korang nak lepak chill saje2x bole laa.. seryes cakap,, aku memang mnat sume cite die and the most is THE PARENT TRAP 1&2.. even de kecik tapi tetap best,, cite SPY KID [kalau x silap] pun best..


then,,pegi yg lebih extreme sket kan,,aku layan FINAL DESTINATION 1 cite nie memang aku berminat nak kumpul set dea,, memang thriller habis,, dok tengok ngan mak aku,, sampai mak cakp: " asal kau beli cite yg menakutkan nie." hehe.. suke tengok.. bukn nak cakp,, ujung taon form 4,, aku tengok THE FINAL DESTINATION, blue-ray punyer, ori dan xde potong2x nie.. memang EXTRA-ORDINARY EXTREME weyhhh.. sumpah siryes..



aku tutup marathon aku dengan tengok 16 episod citer MASTER OF STUDY.. daalame aku carik,, ye arr, carik kat populer bole muraa siket,, carik kat musc valley pon tengah discount,, dapat 10% pon jadik arr cuz,, cite korea nie mahal...last2x dapat kat MVL mydin.. xde discount rm70 melayang camtu je.. cite nie pasal 5 budak sekolah yang super lembab + x nak blaja, blaja kat kelas khas uni cheonha/cheohna [ aku x tawu arr yg mane..] macam2x arr dorang kene buat,, overnight kat skola.. tapi yg best,, dorg buat skola macam private skul weyhh.. best arr gak..



*hero*

*aku suke die nie cuz die nie comel..

dan yang last nie: NAUGHTY KISS/PLAYFUL KISS .. OKAY yang nie aku x buat movie marathon tapi yang nie target aku.. ingat nak rembat ari tu,, tapi duit x cukup.. act,, duit daa habes,, cuz aku rembat, 3 CD,1 novel [my single friend].. kenape aku nak rembat cuz,, ade kim hyun joong,, nothing more.. tapi dengar kate cite nie best.. skunk kat 8tv tengah tayang,, tapi aku x nak tengok cuz,, dorang alih bahase mandarin.. aku suke dengan dea cakp korea,, comel gile laa..tengoklaa,, dapat je kumpul RM99.90.. aku rembat cite nie!!



KYAA~~HE'S SUPER DAMN CUTE kan kan!! love it.. ;D

No comments: