x0x0

Mar 30, 2011

never satisfied

assalamualaikum ;)

never satisfied with..

  • "best gile ade balak cam BENZ, romantik, penyayang,smart, berbakat, asal laa dak ADDIN tu bengong sangat,, xnak bagi aku je."
  • kalau dapat AO nie,, 360 deg die turn aku around,, ape laa dk MINN nie,, AO tu skaters jugak,, hebat tu."
  • "kalau aku jadik HARRY tu,, aku pegi ikut cam DUMBLEDORE,, azimat maut sume kat die.. tu laa,, baik hati sangat."
  • "asal laa,, kumpulan kecik ngan BALAS tu comell,, tapi dak wan yang paling laa compare dengan 3 org yg len."

best giler jadik sumone yg never satisfied with everything.. and life memang sucks arr pastu!! even aku pun,, xpenah puas hati ngan ife aku.. contoh?? ok,, sini ade satu:
  1. kenape aku nie x suke bangun pagi,, kalau suke bangun mesti aku bole besenam hari2x..
ok,, yang nie ayat macam tipu,, nak bagi sedap aje.. well,, aku xnak bukak pekung sendiri tapi at least, aku mengaku yang life without looking back at the past and said " MENYESAL AKU andd KALAU LAH aku." is double suck!!

act,, mse tengah lari2x tadi,, bnyk idea,, tapi bile sign in blogger je,, terus blank!! macem arem je!!

@AIMAN SYAZANA: life kau makin menarik kan in a couple weeks!! thumbs up untuk kau!! ;)