x0x0

Mar 28, 2011

semangat berbelog daa datang..

Assalamualaikum ;)

there u see,, aku daa customize aku nyer postpone entry menjadi entry ter latest.. hehehe actually,, malam nie aku bole on9 lame2x cuz,, esok aku free.. yeahh.. aku nak gi SEK.MEN.KEB.ISKANDAR SHAH yang agak tercinte than others yeah.. untuk ape??sajesaje. x laa.. aku nak gi melepak kat bilik kaunseling jap.. rase cam daa lame x pegi ort ponteng aku.. hehe.. dulu port ponteng aku kat bilik kaunseling cuz,, aku bole online ataupun tengok CD.. tengok,, cikgu sume,, klik kami..

aku ingat pas dapat result bole dok senang2x,, tapi tak rupe nyer.. lagi cam hawau je.. tengok,, esok aku dah shot rm25.. memang sikit tapi lepas laa,, minyak, topup, nak gi beli shawl ke so what ever laa.. n kene, settle borang laa, syarat laa,, tengok u laa.. bapak aih ni yang gile HEAVEN jadik budak skola weyhh..

daa dekat seminggu resut kluar,, aku tetap macam kerang dalm lumpur nak pilih kos ape nak futher nanti!! demit.. apsal laa susah sangat nak tentukan mase depan.. kan senang kalau.............


gamba x de kene mengene nagn en3,, saje letak gamba nie,,cuz aku suke gamba nie..
taken: 2009

No comments: