x0x0

Mar 16, 2011

spend my cuti with pink

ASSALAMUALAIKUM. . .
so, aku hanye spend a day in a week of school holidays untuk berjalan2x.. yeah bunyik macam:
"belo je kau cuti2x pegi JJ, aku hari2x pegi. aku dok tmn cempake, aku dahh muak.. poyo arr kau"
tapi well,, ap bole buat,, aku nie bizi, mak apak aku bizi gak.. so amat jarang turun AEON BANDARAYA MELAKA cuz,,
slalu nyer aku gi shopping cikai2x pon kat PAVY, OU.. Kalau ade mase aku tempah flight gi PARIS atau LONDON.. kalau ade luck,, sempat laa aku grab LV pnyer latest collection..
siot annoying kalau aku cakap camtu,, tapi betul laa.. aku nie MALAS nak gi turun sane menyemak2x cuz ruma aku JJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH sangat dari bandar.. heheh


before that,, adek aku nak beli hoki stick yang compo laa,, kayu mati laa ap bagai.. mane aku tawu.. COMPOSITE FUNCTION aku tawu laa.. I bar= total IW/total W.. betul x??
then,, dengan tanpe segale prasaann buat muke x malu senyum sensorang . . . hahakahkahkah


last2x, HOCKEY STICK x jumpe, MEMORY STICK yang penuh.. baru betul pastu gi JJ.. ha kat dalam tu,, aku dok jalan ngan dak jia..yeahh first time aku bole jalan ngan dea ehh cuz,, JJ tu beesssaaa.. okay,, aku sempat laa rembat 2 PASHMINA cuz nak padan kan dengan busana muslimah.. terer x aku,, ap kau ingat,, pashmina+shawl+tudung mawi tu x sesuai pakai ngn busana muslima yang labuh tu.. ohh tidak...even nanti rupe macam hape je,, aku tetap pakai.. bengong x IDELOGI aku!! pastu ap tah aku rembat.. alah,, bkan mahal mane pon muraa je..

yang paling best kalau korang teringin sangat nak masuk kedai yang ala-ala mewah tu:
muke biar konfident, jangan kau teragak2x nak tengok barang, pastu bile tengok harge ade 3 nombor b4 titik perpuluhan, buat muke jerks and kuar,, sampai kat sebelah guard yg jage butik tu/ kedai, korang cakp kat partner dan pastikan pak guard tu denga : " xde kualiti laa kain kat sini.".. pastu blah..


so, ari nie aku pilih outfits yang cukup sempoi dann murah..
tudung: pinjam daj JIA, PINK
cardigan putih: SCARLET
shirt: GOOGLES
jeans: VOIR
beg: stall kecik2x
aku gune SELIPER MIXSTAR RM10 BELI KAT FRESCO..sempoi kan..

No comments: