x0x0

Apr 30, 2011

aku dan duit = musuh ketat |malas upload gamba|

assalamualaikum ;)

i maybe a girl, but i'm not really a girl, yet still standing on the name of a girl!!
aku bukan gak pempuan yang :

"OMG,, that baju is so lawa,, i nak grab it before others" atau "i ingat nak beli baby tee MNG tadi, tapi bile lau depan HUSH PUPPIES terus je i rembat,, murah je. lepas nie i nak gi ZARA plak, latest collection." tidak2x..

aku hanye seorang pempuan yg sangat teruje bile bukak je PURSE ade rm120.. tambah2x lagi bile SPEEDY kat JUSCO ayer keroh dah besar and MVM ade 10% disc.. aku rembat DVD HARRY POTTER 7 PART 1.. pastu pusing2x dalam SPEEDY: ake rembat FINAL DESTINATION 3.. aku lebih teruje tengok DVD walaupun harge die cam tak masuk akal je berbanding tengok baju except for baju kurung<--- yang ni aku teruje banyak..

aku teruje ade banyak duit dalam PURSE aku cuz aku bole rembat KOMIK. aku masih kanak2x yg memerlukan komik sebagai bedtime story aku. tapi dalam aku pilih punyer pilih tetibe aku teringat,, rm50 dari rm120 tu duit ayah aku.. ceit.. habis angan2x aku nak capai macam2x demm!!

aku dan duit plak macam x bole bersame.. if dea ade ngan aku palin2x ame die bole bermanje2x ngan aku dari saat aku masukkan duit dalam purse which is kat ruma sehinggalah aku sampai kat jasin which takes 10 min from rumah... haha.. pastu duit lesap jadik KOMIK..

i'm still a kid which want u still~~ yess aku merepek lagi!!

No comments: