x0x0

Apr 22, 2011

DUTCH LLADY and Nakamura SAYUMI

Assalamualaikum ;)

lately,, aku memang addict tahap cipan terbang kat DUTCH LADY nie tetapi hanya yg berperise COKLAT andand KOPI.. memang terbaik.. pepagi,, sebelum gi keje,, minum sekotak.. then,, perut FULL,, so.. keinginan nak makan makanan yg ade pun semakin kurang.. BAGUS BETUL laa.. ohh,, act,, aku amat BENCI kepade minuman yg bername SUSU cuz,, sistem badan aku x bole terime segale lactosa laa,, ape laa.. memang hampeh weyh!!

andd..

NAKAMURA SAYUMI [NS].. so kau kenal?? x kenal!! ewwww,, teruk betul~ so,, memandangkan aku nie ala2x macam otaku kat komik ENAM RINGGIT SETENGAH tapi Skunk dah tambah singgit jadik TUJUH RINGIT STENGAH,, jadik koik si NS nie memang aku tabik sepering laa.. sangat sweet.. kadang2x watak komik lagi best dari BALAK skarang!!

bile bace BUATMU PUISI TERPENDEK memang rase jeles je.. RIKU punyer hensem.. macam suit je kalau kapel ngan aku..tapi dalam banyak2x komi STAR POST yg paling bermakne bagi aku cuz,, ade satu quote dalam tu yg sentiase aku pegang:

manusia yang bertemu secara KEBETULAN nie sebenarnye JAUH di sudut hATI, MASING2x ingin bertemu.


tersentuh bace weyh!! hahah

*jangan minum banyak sangat susu nanti... peace yaww

2 comments:

ft finiey said...

pika minum susu byk2 naty tulng besa mcm haku..hihi..bkn tinggi pongg

P | K A H ;) said...

cepat kenyang habiss laa