x0x0

Apr 1, 2011

HLOVATE




assalamualaikum..

xpenah dalam diary hidup aku nak letak novel cintan-cintun nie sparuh dalam life aku.. maksud nyer macam:

wa mau travel gi australia 2 minggu, kene bawak
beg lebih nak letak NOVEL,, takut bosan laa.
ATAU

esok gi wedding kak ina nie kene bawak NOVEL 2 ke 3 ,, aku mane kenal orang2x yg ade tu,, layan dunie sendiri lagi bagus.
i'm afraid that's not me at ALL.. TAPI,

at least aku ade gak set JK ROWLING and HLOVATE to proud of.. JK ROWLING sume orang tawu even dak budak 7tahun pun expert,, tapi HLOVATE is the one and onLY..

HLOVATE~ a very unknown storyteller which have a very nice materials to share with..once u have it, u will fill full!! am i too hyperbola nvm.. so here are
the masterpiece of this mysterious writter

:.AA+BB.:
" BILE benji si engineer and addin si doktor buat minor dalam LOVE padahal dorang antare MUSUH terhebat dalam ingatan bebudak KOLEJ TUNAS"

^TUNAS^

" just take a few years back, when ADDIN starts knowing BENZ since their high school,, and the reason why they become enemy.."
for those who missed their school-hood.. take a deep breathe and read this super damn cool..


~VERSUS~
"bile skater bertemu ex-skater yg super coolio habis.."
"bile skater berubah menjadi lebih baik kerane ex-skater,, dan kemudian kerane PENCIPTE -nyer."
"bile ex-skater mule menjauhkan diri dari skater kerane terlalu besar jurang antare die dan skater."
" ALLAH MENGUJI SETIAP HAMBA NYA, for those who really want to change from nothing to something andd for good for sure, try to take this!!.." =)

---->>aku prefer 3 novel nie cuz influence byak beb,, kalau yg lain tuu,, sebagai mengisi minda je.. cuz setiap novel nie,, mestii ade ILMU yg diselit kan, trust me, kalau x,, watpe aku tuggu seminggu tok JS post novel2x die nie!!<<--------

:.ziha yg kenalkan aku dengan HLOVATE.:


3 comments:

aien zell said...

wahh..kipas-susa-mati hlovate..
same la kite..^^
kekeke...x sangka..aq yang pemalas nak baca novel tebal2 ni boleh jatuh cinta dengan penulisan 2 makhluk allah tu...

btw,hlovate's mmg the best..^^

P | K A H ;) said...

bukan je best tapi terbaiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangat!!

Ahtool Izzra said...

hlovate!!!