x0x0

May 15, 2011

demam2x, pon aku menulis tau [deleted entry]


assalamualaikum ;)

aku semakin angau tahap x ingat.. makin gelabah macam x cukup tanah.. kenape,, punye banyak ler TANAH kat kg aku,, kat area depan rumah aku gak nak buat court [thank god].. yeah,, memang bole jumpe MR.A setiap hari..[kalau aku nak.].. nie,, dah laa setiap petang ua akan merempit gi jalan2x tah mane2x TANAH yg ade kat melake nie.. balik2x rumah je,, dah kene cover cara aku bawak moto tu.. damn it..

haha,, tadi makan jumpe ayah, balik rumah, jumpe anak. bhahaha... chuu


badan aku masih belom capai optimum temperature.. sengal2x badan.. pagi2x plak, aku rase cam nak tido xnak bangun2x.. aku penat. esok hari last keje.. then, ade "rest-week" for a WEEK of coz.. aku nak pulihkan tumit aku.. tapi macam mimpi je cuz next week aku busy.. BUSY BUSY BUSY nak mampos..

slase [wesak day], aku nak gi KL [sg besi je pon].. so kalau, kau, kau dan KAU nak jumpe aku yang super COOLIO,, sile lawat aku di sane yee..
[ayat aku bingai kan, mangkuk awak, aku nie stakat, GIGS, alpha's,alien, mak, ayah, family, kawan2x skola dan MR.A je yg kenal,, kalau NAJIB tu,, pandang aku ngan spek pecah pon xnak.. pppffffffffffftttttt.. {xnak pon}]

just now, i meet2x with my friends at al-qaseme. we drink2x as always. then we meet2x another grup at haja.. we laugh2x as others.


gamba pandang bawah nie cool weyhh*

No comments: