x0x0

May 15, 2011

duabelasmeiduaribusebelas


assalamualaikum ;)

so,, semalam farina ajak aku turun al-qaseme {AQ}. dalam area kol3 lebih, almaklum laa.. aku kerja before that.. dea kate dak budak nie, ade turun nak check-up.. xpe arr,, even badan masih x sihat, GUA TURUN GAK BAGI SEMANGAT KAT KAWAN2x. aku dok dekat je,, skali skale dorang turun JASIN, mehh aku sambut..

gi AQ,, aku masih kenyang. masuk dengan bergaye bawak helmet FULL-FACE warne putih kat tangan kiri.. purse kat tangan kanan.. gua masuk, then order, AIR LIMAU xnak gula.. al-maklum laa, gula dah mahal skunk... dok gelak2x ,acam kedai AYAH sendiri..

pastu, biler prasan yg customer lain dah bertuka ganti, kitorang pon bla, gi jumpe yang lain.. ahhh,, sudah2x.. malas nak tulis lagi..

ohh yee,, hari birthday ABANG TOPIK.. sape die?? aku admire die giler laa,, dari hari first die daftarmasuk form 6bawah (2009), sampailah die gi PLKN [aq bajet dea pindah sch, memang frust]. sampailah dea masuk TUDMdan sampailah skunk.. even dea xbace blog aku atau tepat x pernah tau kewujudan aku. tapi.. HAPPY GREAT BIRTHDAY..

fini pon xtau b'day die.. terer x aku.. ohh andand,, aku still simpan kad CHECKPONIT yg dea bagi mase merentas desa taon lepas.. hahha.. aku tawu, aqidah aku sedikit buruk.. tapi.........



No comments: