x0x0

May 15, 2011

gua tengok seekers, pompuan jerit2x. cam haremm!!

assalamualaikum.. ;) [en3 dan tajuk.. CLASH..]

gua tengah habis chillex lepaking depan TV tengok hagemaru si botak TAPI COMEL.. gua addict HAGEMARU since zaman sekolah.. gua ade SEMINGGU je nak lepak2x kat rumah.. damn it,, gua bajet AWAN DANIA boleh laa habis since gua dah 5bulan cuti ni,, tapi byang nk penghujung pon xnampak.. yang cite indon plak dah bersilih ganti bertukau.. setiap kali tukau, setiap kali tu laa gua tambah dosa mem-bodohkan cite2x die..

gua baru habes layan lagu taylor swift yg kembali ke desember tu.. memang ayan.. sebab ape?? sebab die tu, TAYLOR SWIFT..

so, gua nyer life 2 3 hari nie plak macam tunggang terbalik sket.. alah bukan ape,, gua kan memang suke buat GEMPAK.. bende stakat besar sket je dari biji JAMBU, gua nyer kecoh macam besar cam MUSYTARI.. ahhhhhaaa, kau tengok.. aku hiperbola lagi.. ahhhhh,, biarlah2x..

semalam aq pegi JJ.. yeahh,, the last time i ngan family shopping giler2x was????? hurmmmmm,, out of my mind... BUT semalam,,memang best giler,,, amek haje ape nak.. aku memang suke shopping tapi x bape nak suke laa shopping ni.. leceh,, cam POMPUAN2x... aku suke DVD cuzz,, DVD tu COOL.. aku kan COOL.. actually,, matlamat aku nak carik kasut for kuliah mase kat matrik nanti.. GAMPANG susah tahap xingat nak carik kasut tu.. aku nak je rembat bende len.. WEJES cantik2x.. gua yg buta sejarah pasal HEELS nie bole jatuh hati habis kat heels die.. pak kan laa mak gua meng-follow gua sambil cadangkan kasut2x yg dea nak kat gua,, kalau x,, memang aku buat brani mati beli bende tu sume.. damn IT!! sabar je!!~~

ohh yee,, promoter kasut tu peramah nak mampos.. sebaye,, tapi die budak MOZAC, nak gi UM. asasi sains HAYAT.. hurmm,, doktor laa tuu..

aku x tido semalam.. aku layan FB sampai kol 3,, pastu aku malas nak bawak kucing aku kuar rumah, then kucong aku memekak tahap x ingat.. so,, conclusion,, aku xdapat tido.. lepas subuh aku baru tido.. LIHAT AKU.. prihatin kan kan!!

aku malas type.. kang cam haremm je!!


aku rase COOL when i'm in BLUE..

ked: " i love u when u're in BLUE.." hehe

No comments: