x0x0

May 19, 2011

kenapa aku x perlu JELEZ dengan ayah kau!!

ASSALAMUALAIKUM..



so yeah,, ayah aku bukanlah seorang yang akan membawa anak2x die pergi bercuti kat luar negara setiap kali cuti sekolah sebab ape??? sebab,, setiap kali cuti skola, ayah aku kene je terperuk kat pejabat GURU BESAR.. dan selama 18tahun aku hidup,, bende tu dah jadi cam kebiasaan so x heranlah kalau,




~1: ayah aku balik dari LONDON, die belikan kasut PRADA limited Edition tok
aku.. =)
~2: ayah aku plak baru balik dari PARIS, dapat lah aku beg CHANEL latest
collection. :)
~3: korang best je, ayah aku gi S'PURA je, tu pun die belikan aku DKNY SE
nyer perfume. 8)





pfffffttttt.. ayah aku bukan macam tu.. ayah aku sorang yang coolio tahap xingat arr.. ap yang aku pasti, ayah aku selalu je menyelamatkan aku dari menjadi MANGSA DAPUR.. hehehe..

ayah akan membelikan aku se-polistrin nasi lemak sbelum die gi meeting mase aku tengah tidur.. yang mane malam sebelum, aku set baik je, breakfast aku nak masak nasi goreng kampung version PEDAS GILER..



pagi2x bangun, aku hadap FB yg membosankan, dimane pegawai2x FB langsung x online.. tah mane dorang menginap.. tetibe,, aku prasan perut aku memang dah lapar giler,, memang dah bajet nak kuarkan nasi dalam peti ais kan.. pastu aku nampak NASI LEMAK FAVE aku atas meje.. OHHHHHHHHHHHHHH hEAVEN...


aku sayyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaannnnnnnnnnggggggggggg ayah aku beb.. ayah aku cakap,, aku nie,, hari2x birthday aku.. asek mintak itu ini tapi kan,, kalau bukan aku, sape lagi yang nak mintak macam2x kan.. adik aku?? die tu bajet pemalu.. abg aku plak, bajet independent laa sgt kan.. so,, aku lah, yang x malu and xbape nak independent akan mintak macam2x kan.. tapi xde lah aku gile sampai mintak GUCCI ke, GA ke, even LV.. aku mintak yang beradab sudaa laa..


peace out, till crap..=)

No comments: