x0x0

May 8, 2011

midnight dulu CLASH ngan sekarang

ASSALAMUALAIKUM ;)

di saat para sahabat aku tengah bergembire dapat tawaran U dengan kos yg menarik, aku masih lagi berirama di awang-awangan tengah2x MP pandang cine2x yg datang bawak anak2x dorang jalan2x..

tika para sahabat aku tengah kecewa cuz x dapat tawaran U langsung,, aku hanye dapat duduk bersile dirumah, try motivate dorang yg bersedih cuz aku tawu prasaan dorang cuz even aku dapat tawaran, tapi kos aku?? hurmmmm..

dan di seketike aku beramah mesredengan komik2x yg baru je beli kat KARNIVAL PENDIDIKAN kat MITC aritu,, aku sedar2x je,, dah pukul 0015,, aku pon amek remote dan tekan info.. ouchhh:


aku rindu. 5 taon lepas,, aku berjinak2x ngan midnight nie.. first movie aku, THE CINDERELLA STORY,, alaa,, yang CHAD MICHAEL MURRAY berlakon ngan HILLARY DUFF tu!! tu pun dapat tengok awal2x je.. al-maklum laa JUNIOR lagi.. tu pun aku lepak CC pastu kak ieda dtg bukak n ajak aku tengok.. 15minit je.. pastu nek dorm tido.. takut... daa langgar peraturan tu.. hahahha.. btw, k.ieda adelah idola pecah peraturan aku yang di sanjung tinggi arr..

pas dah jadik senier sket,, kpale dah besar, tanduk dah kuar, peraturan sume sendiri macam AYAH sendiri nyer skolah.. [Sekolah Menengah Kebangsaan WAHID Shah].. sedap ape!! ni lah zaman aku rindu THE MOST..

suare 1: midnight malam nie..
suare 2,3,4,5,6,7,8,9,~~: JOMMMMM, JOMM, JOM LAA..
suare 3: cite ape??
suare 9: ntah,, dorang kate best..
suare 8: lantaklah,, aku dah bosan nie..

macam nie lah rutin malam sabtu setiap 1230am.. selame banyak taon.. kadang2x tu tersasar sampai hari isnin atau JUMAAT.. al-maklum laa.. JUMAAT megamovie beb.. cite sumer tahap x ingat punyer best.. ape laie,, pecah masuk bilik TV arr.. kalau KANTOI ngan CIKGU GHAZALI tu sumer paham2x ler lagi seploh minit dea komfirm blackoutkan ASRAMA.. tapi,, kalau dah name kpale batu,, kitorang duduk je dalam tu sampai dea halau.. tapi,, xpernah pulak dea halau.. budak CC ade gak yg kene halau..

skunk kpl 0120,, aku tengah ayan tahap xingat citer SCREAM 3 kat TV 3.. dulu,, kalau tengok citer2x seram nie ramai2x mesti best.. baring2x kat kosi dokter yg ade.. gelak2x sebab takut kat hati tu datang menyerang.. yang menguap2x cam badak pon ade cuz alang2x dah tengok sejam,, baek laa habiskan cite tu..

arghh,, DAMN it,, aku rindu moment tu..moment yang memakse aku pecah peraturan PN ZETTYZARINA, moment yang mempersoalkan ke-wibawaan aku sebagai seorang EXCO,, dan moment yg meragukan aku sebagai seorang PELAJAR.. sangat skema kalau kau ikut peraturan asrama even kau seorang EXCO..

moment yang aku panggil DOUBLE TROUBLE... buat dulu, penalty,, citer len.. kalau kantoi,, pandai2x bohong.. kalau slamat,, next time buat lagi.. dah name pon buat salah,, nampak bayang mak guard pon takut, ingat WARDEN@ GPK HEM.. dengar bunyik angin je ,, dah pikir cg ghazali park kete dpan bilik TV.. macam bingai kpale otak masing2x..

*sighh~~ rindu.



LOL~ lots of love =)

1 comment:

Nurfazilah Cipa said...

comel..same here..dlu mse dok hostel pon cnni gak.:)