x0x0

May 15, 2011

selamat hari guru ;)

assalamualaikum.. ;)

mengimbau detik2x aku mase jadik pelajar sekolah yang baru je berakhir tika saat biology paper 3 melabuhkan tirai pada 8 dec 2010.. aku rindu zaman bulan mei cuz, MAY is the one which hve so many CUTI.. yeahhhh.. tak tak.. 16 may..

aku rindu nak sambut HARI GURU.. before, mesti aku busy giler carik hadiah tok special teacher.. kalau sch rendah,, aku memilih, tapi alomost ALL dapt hadiah aku.. naek high school.. seingat aku hurmmmmmmmmm?? xpernah kot.. aku lebih suke time persembahan..xkire lah cikgu ke plajar, cuz time tu, memang boleh cuci mate lah..

ohh yee,, FORM 5, taon last.. aku beli 9 hadiah for the special one(s).. sume cikgu yang dah bersusah-payah ajau aku yang super-benak ni.. ikutkan hati aku,, nak je beli hdiah tok sume cikgu yang pernah ajar aku,, tapi sayang seribu kali sayang.. aku x mampu untuk itu..

cikgu,
thanks dah ajar saya erti hidup.
thanks dah ajar saya jadi seorang pelajar.
thanks dah ajar saya jadi seorang manusia.
thanks dah ajar saya jadi seorang insan.
thanks dah ajar saya jadi seorang umat.

cikgu,
sorry sebab jarang masuk klass cikgu.
sorry sebab x pernah buat HOMEWORK cikgu.
sorry sebab degil.
sorry sebab x pernah capai target.
sorry sebab malas.
sorry sebab hari2x tido dalam klass.
sorry sebab semua nya.

cikgu,
thanks cuz u help me from being nothing to something.
thanks cuz u show me from nowhere to somewhere.
thanks cuz u fill me from zero to infinity.
thanks cuz u made me for being me, the only me and A REALLY ME.
SELAMAT HARI GURU.


:.tell u what, even the three of them are teachers.okay. not my abang, he's a wannabe teacher.. i never got such a peluang to be in their class. to be one of their students. .:

No comments: