x0x0

May 6, 2011

semalam aku HEPY, arini aku cam haremm ~~

assalamualaikum ;)


merujuk entri semalam,, ohh mood time tu,, memang hiperbola tahap x ingat.. aku hepy giler.. tu lah orang cakap :

"jangan dok kau hepy2x sangat,, kang sedih."

bammmmmmmmm~~ aku dah kene.. beb,, bukan 1 tapi 2.. ni dah bukan HAREMM lagi,, ni dah jadik HAREM JADAH KPALE MAUT.. satu,, aku dapt tawaran UPU.. alhamdulillah 4 this but,,aku dpt ntah ape2c je diploma nyer.. then,, gi shopping, helmet aku tertukau.. yg ni lagi damn~

tu helmet abg aku!! aku nk maki lelebih,aku mlas cuz td dorg dah kene maki.. arghh stress mangkok!! helmet yg dapat tu,, dah laa buruk nak mampos. besau plak tu,, tengah aku rempit2x,, aku rase cam nak melayang je helmet tu!! bahabi btol laa!!

:.complicated-avril.:

1 comment:

ft finiey said...

pika ko oke lg..aritu aq merempit helmet aq terbang taw sbb langgar lubang..tepakse patah blek kutip helmet tu..haha..napak sgt kepale aq kecik!