x0x0

May 23, 2011

untuk beberapa minggu, this is last


assalamualaikum..

tadi genablah sume barang2x yg aku nak angkot gi KMM.. sedikit terkejt biler barang aku agak banyak yee.. ohhemmgee.. compared to barang waktu duduk hostel dulu,, kali nie memang lah wayyyyyyyyyyyyyyyyy freaking!!

so, lpas nie, blog aku akan menyepi.. andand,, wish me best of luck there.. aku xde laptop nak update.. kalau jumpe makmal komp,, aku update ler..

so,, dak MAS, MIRA, JAJA dah slamat sampai ke UiTM.. satu kat Shah Alam, satu lagi kat N.9.. sorg lagi kat LENDU.. sorg amik LAW, sorang lagi diploma SAINS.. yg sorang lagi tu,, aku x pasti plak amek ape.. papepon guddluckk.. andand,, sayangggggg kau..

SHASHA,FANA,GARY.. meneruskan perjalanan ke form 6.. walaupon sekse pakai baju skola,, tapi korang banyak advantage.. yg lepas tu lepas.. kali nie.. buku masing2x sume kosong.. soo,, bestof luckk untuk korang kat sane.. chaiiyokkkkkk..

FARINA tengah tunggu nak lapor diri kat KOLEJ RISDA xsilap aku.. bussiness.. apepon yg kau amek.. kau kene kuat semangat nak kejar impian kau.. semangat biar tinggi.. kalau stress,, tarik nafas dalam2x. *****sigh**

untuk AKU.. semangat kene ade, istiqamah kene kuat, mental kene strong, jangan malas2x, compete habis2x.. speed up dari awal.. jangan abai solat, jangan lawan cikgu, hidup biar coolex abis...

;
best of luck tok korang gak. assalamualaikum


No comments: