x0x0

May 5, 2011

YA ALLAH.. after all these years




assalamualaikum ;)

yeah,, sile abaikan perangai aku yang macam bangang nie!! tadi nak update pasal LAWAK KAMPUS + KARNIVAL PENDIDIKAN + jr KEREK vs JR PERAMAH + SHARINA EMEERA&AQILAH dan len2x..

sume aku letak tepi atau mungkin,, payah nak update.. mungkin update tapi tunggu jap.. yang nie aku bagi GRAND ENTRANCE.. bapak aih,.. ohh yea,, aku DULU suke mkan coklat.. xsilap aku,, ak bagitau dea ase form 3 kot.. tap lepas tu,, kitorang x penah contact LANGSUNG..

bayangkan,, just a simple information yg aku pernah bagi telah memakse neuron aku bergegas membuka laci2x lame tok memahami: KENAPE COKLAT???.. weyhh,, aku sendiri lupe, kenape dea bole ingat !! hahhaa.. aku tau,, dea memang slalu ingatkan aku slame ni.. BHAHGAHAHHAHAHHAHAHAH..

yeahh: mood sewel datang jap.. aku gembire giler, jantung aku dup dap dup dap.. macam ayam lompat parti.. ~~ sewel,, chuuuu~~~ + tadi ade customer rupe sebijik cam abg topik!! hahahaha...

No comments: