x0x0

May 2, 2011

ziha sayangss,, HB tu u!! hahahaha

assalamualaikum ;)

heyya ziha gedik.. SELAMAT HARI LAHIR ye gurlpren.. oh ye,, aku bukan sengaje wish kau lambaat2x.. tapi,, mule2x memang sengaje, tapi bile dah berlarutan sampai 4 hari tu,, dah kire x sengaje laa.. papehal pon,, selamat kau kol aku,, kalau x,, aku boikot nak kol kau time besday aku nanti!!

kau tawu x yg kau nie macam dak budak. x tawu?? meh aku ckap. even kau dahh besau panjang kau nyer prangai ngalahkan dak afiq kau tawu. konon kau bajet dewasa bile kau bace novel2x ALAF 21, novel cinte cenggitu, kau xnak pandang pon KOMIK yg x seberape tu kkan, tapi bile kene ganti 10 komik, baru kau tawu jerih payah si gile komik nak kumpul.. padan muke kau.

bile kau cite2x pasal JAJA ngan DIN semalam.. cite die best sangat.. tetibe aku dah teringat balik time kite golek2x kat katil dak HAD ngan MIRA SYAFIRA waktu kau cite pasal [tunas].. aku senyum je dalam bilik tu.. tapi ape yg penting, kau kene tawu yang aku dah terlelap time kau jerit panggil name aku!! haha.. aku dah rase macam bedtime story je time tu..

lepas tu, kau ngan aku nie otak lebih kurang je.. maksud aku, care berpikiran kite time kecik2x dulu.. kau ingat tak, kau ckap dulu mase kecik2x, ingatkan kalau kite pecahkan cermin tb, nanti bole masuk tb.. orang len sume gelakkan kau, aku?? aku gelakkan kau gak, tapi aku pon pikir cam tu gak!

aku pun xseda bile kite baik, tawu2x je dah baik.. mungkin waktu form 3 kot.. haha,, ntah ler.. tapi ape yg aku ingat dulu mase form 1 aku panggil kau PINKY sebab mase mule2x kau tego kat surau, kau pakai baju pink and waktu tu, kau nyer name pon aku rase pelik gile andd susah nak ingat. almaklum laa, gary nyer name pon ak penah panggil ALAKIKI.. haha,, aku suke borak2x ngan kau sebab, borak ngan kau macam xde hari esok..bhhaaa,, kau banyakkk ckap ngekk..

so lastly, kau tu dah 18 taon KAKAK, jage perangai tawu.. hahaha.. taon depan nyer pesta buku, xde aral aku pegi.. hahhaa [aku nyer ckap macam PWTC tu blakang rumah je]

*lpas je kau lompat, aku lak, then aku injured!!

*wajib oztel-ian amek gamba kat waterfall nie.

jge bantal aku bebaik, ilang. jage kau!! =)

2 comments:

yuka ;) said...

gilee rindu itu SIS..haha

pikah W said...

kak zana,, meh2x datang balik!!