x0x0

Jun 11, 2011

crush :.l0v3.:





6 taon dulu mase aku tengah dalam mode kanak2x sekolah rendah,, aku ade lah minat kat kawan aku ni kan!! ade lah mamat tu,, hehe... but then, its just puhhhhhhhhhh~~ away. 6years. but still, die mesti lah aku x boleh lupe..

[macam mane nak lupe, JASIN bukan besar mane pun. SIS ngan SMDB pun bkan jauh sangat,, balik2x jumpe gak kat busten. Chinchin ngan TERENTANG pon bukan macam LONDON ngan TERENGGANU, pusing2x situ gak aku jumpe.. bahahhahaa]

sekarang dah zaman remaja punyer atas siket ar. aku dah 18.. meh sini bar aku list down budak2x yang aku niat ehh..[name penuh aku bagi.]<-- aku tipu

  • hakim
  • taufiq
  • akim
  • MNZ
  • ANZ
  • firdaus
  • LAST,,,,,,,,,, NUBHAN ALWAYS..
seingat mental aku,, ni je kot.. tapi just minat okay.. sebab ape?? sebab,, suka hati aku lah aku nak minat.. still macam dulu.. minat2x simpan dalam hati, bile terserempak mulelah STARING kat dorang macam xde hari esok.. kalau suruh aku STALK,, tu x payah ckap arr.. pendrive aku penuh beb gamba dorang.. tapi dulu laa.. skarang aku dah insaf sket..

cite aku simple and short. KMM, aku crush dengan kau. bukan dengan kolej tu, tapi dengan seorang insan dalam kolej tu!! macam sengal kan.. bukan budak yg rupe abg TOPEK tapi org len.. siryes aku ckp.. tapi as usual.. gua pendam dalam2x,, blagak cool,,buat cam xde pape cuz gua kan hebat.. bahhahahhaha andand.. lagi satu quote ehh yg aku buat,,,

SOME idiots are COOL,,but the COOL's completely not an IDIOT.


assalamualaikum.. aku cute.. =)

2 comments:

MASanuar said...

pikah,,banyak tu je ke..
ke ade nak tambah lg??
hee..:))

shashaONLY said...

aku pon cute. hehe ;)