x0x0

Jun 4, 2011

tamat riwayat 3500c

assalamualaikum,,

so,, arini parents aku lawat aku kat sini aa macek.. kau ade??xkan,, cuz,, kau harihari nampak muke dorang kat rumah..

first day masuk oztel, henfon aku dah macam gampang,, die dah tercabut2x sane sini.. so, aku sabar lagi, even aku tengok dak2x sini macam anak orang kaye,, aku tabah je gune nokia 3500c.. dengan cermin dah retak sume, aku cekal je beb..

pastu gua pakai 2 minggu phone tu.. terhempas sane sini jangan cite arr.. tapi masalah nyer,, kali nie nyer penangan memang buat gua sentap beb.. gua tengah best2x membetulkan neuron otak gua yg dah salah tafsir pasal CONJUGATE sume pasal tu.. dengan tetibe je aku dengar "panggggggggggg".. aku pon macm woahhhhhhhhhhhhhhhhh... henfon haku.. aku tabah je,, capai gune kaki..

hamik kau,, skali cop tapak kasut cinderella kat blakang phone aku..onn je,, nak bukak mesej,, tetibe LOADING sampai 10 minit...aku dah sentap.. then,, aku text diela,,.. petang pulak..

hurmmmmmmmm,,, dak nad call then,, aku dah x boleh dengau sore..oh yeahhhhhh,, padan muke aku.. dok jejauh, henfon plak kol bole dengau sore, aku plak x bole ckap.. yeahhhhh.. stresss aku... so,, kau kalau rase2x nak ckap ngan pintu,, kau call lah aku.. kau paham x!!!

pfffffffftttttttttttttt... andand by the way,, budak s22t3 ade sebijik rupe ABG TOPEK,, aku terharu!!! haha,, bile dalam kuliah,, mate aku mensti spot mamat tu!! bangang kan,, aku ade double niat setiap kali masuk dewan kuliah... hahahhahahahahahhahahhahahhahahhahahhahahahhaa

aku budak S22T5. harap maklum ;).. and minggu depan aku balik.. yeahhh!!~~