x0x0

Jul 14, 2011

my dearest ADDICTION is back




assalamualaikum,

on 14th JULY which is on this freaking today,, yeahhh.. within 2 hours i'm sure that all the incredible fans of HP is on the line buying the ticket or maybe,, just pay for the reserving ticket!!!

bapak DAMN laa,, selame nie aku xpenah kesah pon psal wayang ke ape haram jadah skali pun tapi disebabkan bende nie lah,, aku rase nak sumpah seranah kolej aku yang buat macam2x program eventough memang aku x nafi kan lah.. SUPERBLY BAGUS..

yeahh,, for this week,, aku ade CIE program. ape tu?? CHEMISTRY IS EASY.. aku memang bersyukur gile mati arr sebab program nie cuz,, aku lost kat chapter 2.. NVM,, tapi,, timing die silap,, so, for this week,, aku dah rase serba salah giler,, either nak balik lepas CIE or x..

aku memang addict kat HARRY POTTER since aku form 2.. macam pioneer lagi even dah bape taon aku mentelaah bende tu.. tapi memang still superb.. aku spent rm300++ for all the harry potter things...

so, tengok arr,, kalau akal aku dah sampai mode wayar putus,, no matter what,, aku balik minggu ni,, if x,, aku sabar untuk minggu depan.. kalau rajin meh,, amek aku kat KMM bawak aku gi wayang ehhh ehhh.. done.~

No comments: