x0x0

Jul 7, 2011

sebulan dah beb


so,, aku agk kekok menulis since its been almost a month i didn't type any ENTRY.. so,, bukan agak lagi tapi dah SANGAT KEKOK.. well,, since i'm here,, means its already a month i x jejak JASIN,, so,, huge sigh of miss there.. KMM is so busy for the couple 2 weeks..jadik sebagai a matrixian kan,, kene lah support.... every week ade je program and because of those program,, i'd missed 5/6 wedd' ceromony and all 3 akad nikah.. DAMN it..

ok,, since aku nak balik esok,, jadik sile terkejut laa,, yang aku dapt update PIKAH'S STORIES hari nie.. aku gian beb.. aku rindu nak blog JOG.. aku rindu nak gelak sorang2x.. aku rindu nak dapat tawu info2x terkini.. means more than all the stupid papers readings.. since nowadays,, newspapers adelah medium yg sangat sangat sangat SANGAT xboleh percaye kalau bab isu-isu semasa ni..

home sweet home.. aku rindu nak rempit doe.. aku xpalau sangat kat kete tu since kete aku manual so,, agk payah ye.. tapi moto.!! tahap superb laaaaaa... aku rindu nak press moto lame2x,, sambil lepas tension..

sebulan kat sini,, aritu dapat bad news,, rumah kene pecah masuk.. tapi bangang sangat si pencurik tu,, ade ke tabung syiling adek aku pun die nak kebas.. agk BANGANG ye.. tapi,, thank god,, xbyk yg hilang.. laptop depan mate dorg xamek.. mungkin dah gelabah sangat kot.. al maklum laa.. tapi aku still risau,, cuz,, aku xtau laa brang aku, kamera collpix aku and nokia 3500c aku slamat ke x.. dedau nie.. esok baru tau,, slamat ke x..!!

tapi paling x boleh blah bile,, polis buat keterangan,, die mesti arr check sume bilik kan.. ade ke die kate,, bilik aku pun kene geledah same,, bengong tol.. die xtawu ke,, yg bilik aku dah diiktiraf stor baju dan sgale bagai since hari aku daftar masuk MATRIK.. polis pon bengong..
dan untuk kehidupan di matrik plak,, alhamdulillah stakat nie dan niat aku dah INSYALLAH normal setiap kali masuk DEWAN KULIAH 3 since si empunya diri yg menyebabkan aku ade DOUBLE NIAT pun dah pindah.. dan budak yg aku crush tu plak,, aku dah xde rase pape since,, membe aku pun nak kat die.. aku?? just away je lah..

tunggu esok,, kalau xbusy.. aku update.. yolah,, laptop xkene kebas,, broadband pon ade lagi... tapi,, kezen aku kawen hari sabtu.. so,, x janji pape..

to all GIGS [kalau yg bace].. siryes SUMPAH cakap,, aku rindu zaman kite 28 ade same2x dalam bilik study.. aku rindu gak nak memekak time prep.. dan yg obvious skali,, aku RINDU korang lahhh beb...

-aku remain cute.. bhahahhaha-