x0x0

Aug 9, 2011

aq dah 18 belas

assalamualaikum ;)

alhamdulillah,, dapat gak aku merase peluang kehidupan yg ke lapan belas hari nie.. thx kat memember aku yg xputus2x sent mesej kat phone ngan wall FB.. terharu aku.. kat 2 org classmate aku, meh aku mentioned name dorg,,"

MAIZATUL SHAHIRAH NGAN NUR HANIFAH.
the rose and that DAIM is supebly amazing..

ang for the most terharu-EST wish of fekoz dari twin aku yang jauh kat PMS sane..
AIMAN SYAZANA MUHIDDIN.. terharu ngan ayat kau..

tetibe aku teringat besday aku yg ke 15 dulu.. hari sabtu,, kengkawan aku baling tepung lepas balik skola , aq dapat ckap ngn HAKIM, aq dapat sambut reramai ngan batch form 3 2008 ostel. aq kene celet krim ngan dorang.. dan itu yg aku panggil KEHIDUPAN REMAJA aq yg tersangat lah best.. tersangat indah..

bye bye.. aku dah 18.. aq dah boleh tengok sume cite termasuklah yang 18s-.. hehehehe bhahahahhahhaha.. bulan puase nie pikah.. anyway,, thanks a lot.. ilove you =)

2 comments:

MASanuar said...

second wish,,
happy birthday yee,,cik PIKAH

♥♥..

fa said...

lambat fa wish tapi tetap nk ucap juga.. selamat hari jadi au ^^

oh2.. haa... 18s- ? nakal ea.. nnti kena sekeh.. hehehe*gurau je..ngee :D