x0x0

Aug 6, 2011

love letter to KMM

to my dearest KMM,,

i've started my life with you for 3 month. i'd try to love you as much i love the past. i'd try to love them, the one inside u as greatest i love my sayangs GIGS. i try to be the one as i be when i was an iskandarian. i try to make fun with the members of A225 as i was a dormate of dorm I. i try
to havoc the situation of WING A as i did it in FLOOR 3. i try to make it best in S22T5 as best as 5 alpha.

i love you when it is THURSDAY as i don't have to bring a lot of files all around you. i just bring my pendrive, mp3 and foolscape paper if it is necessary. i can put on my eyeliner cuz the whole day i just be in the dearest aircond places. but i hate u when it is MONDAY and FRIDAY as i need to bring my labcoat, jotter, lab manual,tutorial, files, MUET, and i need to rush to BT231 after 2 hours lepaking in DK3 and just after theat i've to go to BKS2.. its a wow amazing superbly tiring day.

but, no matter what, insyallah, ILOVE YOU..


*cute kan meje blaja aku*

okay nie lah due makhluk tuhan yang banyak bersabau ngn perangai childish+kuat menyakat org aku.. my superlicious RUMET.. baju waktu larian 1 malaysia.. aku dapat number 888... meet YAYA yg bertudung and NISYA yg satu lagi tu.. satu lagi SHUEN.. xde dlam gamba,, anak cine yg pandai melukis dan sangat suit....


parts of my 24 classmates.. sewel dan gile2x.. ohh ye,, gamba yang betul2x atas tulisan nie,, KAK MARINA [ janggaluntuk aku panggil die kakak,,die ckap ngan aku dulu,, ape beze budak lahir bulan 1 ngan sembilan untuk aku panggil die kakak if die lahir bulan 12 aku lahir bulan 8.] and KAK FIZA, dak NAD GOJES, and DAK MAI

yang nie plak gamba kemenangan budak blok A2 waktu game inter-block NETBALL.. team lain naik terbelahak members dorang, tapi blok aku, ngan2x soi je.. tu pun x cukup.. netball players sepatut nyer 10 plus simpanan,, tapi kitorang 9 je.. tu pun siap import budak lagi. kitorang kire unbeatable blok laa,, waktu game tu, belasah lawan kalau x double digit xyah cakap arr.. even dengan blok senior yang masuk KAKOM pun kitorang blasah gak.. aku pegang BIB WD as always..

next is,, GIGS ofekoz,, aku kene bangge..

*mieza ramli is missing*


okay,, nie waktu dorang melawat kitorang yang cute miut nie. even pak guard
x kasik masuk, tapi apedehal der.. GIGS xpenah kesah dengan sekeliling. even classmate aku tengah gi cucuk duit pandang2x.. aku kesah ape.. even pakcik teksi paisey2x kat kitorang, jelez cuz xde org nak naek teksi dorang,, lantak pi lah kan...


meet NURDALILA HUSNA S21T3. pelajar PST SAINS modul 2. bertarung ngan FIZIK, menyingkirkan BIOLOGY. budak blok A3.. slalu ngan aku, even x same kuliah, xsame blok, x same klass, bilik lagi lah x same.. disebabkan kitorang same modul, tu yang setiap hari dok berkepit je.. setiap malam dok kat luar LIBRY cuz kat libry, baru ade life. blaja x bilik x best. sunyi. macam tanah kubo..

*sembilanogossembilanpuluhtiga*

No comments: