x0x0

Sep 11, 2011

sambutan hari raya

assalamualaikum,,
heyyya,, on the past friday 10.9 x silap.. okay KMM ade wat jamuan hari raye satu kolej mengikut praktikum.. even ziha zainal ckap kami nie macam kanak2x skola tapi sokeyh2x...

the event quite fun even ade rase macam double standard + diskriminasi + pecah perintah,, tapi still having fun gak..kenapa kah aku berkata2x demikian.. ok fineee.. sila bayangkan,, * bayangkan ade awan kluar dari kpale otak korang and and,, the situasi is,,"

di petang jumaat yang sangat terik, di sapu dengan bayu laut yang sangat jauh,tengahh aku berkira2x nak menyiap kan pre report fizik aku,, dan aku tengok jam,, dah pukul 2, aku pun ape lagi menyambar kurung pahang yang aku pakai time kuliah pagi tu dan pergi iron,, pas iron baju aku berkire either aku nak pakai "bawal" atau "pash".. hehee.. tapi,, oleh kerana kesempoian mengatasi akal,, dan kemalasan menguasai minda,, so,, bawal was chosen..

then aku buat selempang langsir.. dulu,, aku terpesona tengok senior aku pakai.. heheh,, mase tu yuna zarai ngan hana tajima nie mane wujud dalam diari... yang terer time tu,, tudung mawi hehheee.. enufff.. then aku pon berlenggang kangkung macam cik gayah balik pasar jumpe minah tengah jalan buat ketupat kejap.. hehe,, aq gi laa kat PARKING kete dimane klass aku nyer meet point kan.. tapi bile tengah duduk2x tunggu yang len,, dak2x JPP, ahli tertinggi PRD ngan NTP + ade beberape klass masuk dewan siap dapat tengok segale persembahan bagai.. sumpah siryes aku jeles..

dan upacara makan yang wajib,, dah kate raye,, of koz makan ketupat der,, tapi aku x makan.. aku dah kenyang koz aku bantai nasik dahh.. after that snapp2x gamba..





 nie la cik rumet A225 yang sentiase aku jahanamkan ke kredibiliti dorang dengan menagacau dan mengharu- birukan ke hidupan mereke..


   
 
okaay kali nie,, meet my dearest classmates S22T5.. encik dan cik classmates yang best tapi kadang2x ade mase awkward jugak.. okay harap maklum ade beberapa gamba cik dan encik classmates yang x dapat upload memandangkaninternet connection sangat mendukacita kan.. cik classmates yang selalu carik pasal ngan cik clasmates lain yang same kuliah.. encik classmates yang mengingatkan aku balik mase jadik iskandarians.. encik classmates sangat kurang yee di kelas aku sekarang..

yang nie plak cik rumet aku.. bukan semua but the one right on my left.. chinese girl with pink scarf and actually,, that is not a scarf,, that is my pash.. hehe.. and her kemba on right..  even die cina,, tapi die tetap xbole lari dari jadik aku nyer mangsa pe-ngalanan-


last but not least,, yang nie pulak cik PSI-mates aku,, which takes pida as a leader and yet she doesn't want to admit it.. actually there are another two,, hajar and farah,, but can't find them..  even all four of them are PDT stude,, but doesn't take a piece of ape2x lah... i'm trying to make my circle of friendship become bigger as big as infinity.


okay aku dah mula rasa selese kat sini andd if korang tanye kenape?? the reason is them.. and guess what,, heheee,,

biro cakap: kau kat luar nampak cam pompuan tapi dalam bilik macm football player..
mus cakap: pikah,, kau nie hot.
pida cakap: pikah,, kau nampak ayu.
dila cakap: kalau kau pakai kurung pahang, kau nampak lain.. hehee

ps: on this day the water which have been covert into rock for almost
a year has been smashed down with a simple hi..
alhamdulillah.

No comments: