x0x0

Nov 26, 2011

expression!

ASSALAMUALAIKUM ;)

first, tepek kan gamba terbaru. and yeah,, beg yang aku sandang tu harge nyer RM3000++ untuk hari nie je lah.. no kidding am serious.. xtau nak tulis ape, just want to recall back, rase nyer aku dah lame x nangis. i mean yang nangis sebab emosi sebak, bukan kau buat salah dan kene marah,, bukannnn!!

broke the ice. am was crying while watching matlutfi's latest video and rase sebak gile bile denga lagu more than this and moment by WANDI. . again,, i'm talking about this song.. LAME.. xpe,, aku suke.

express ur feeling by crying ain't crime. it does not make u feel worst but it sure make u look terrible but that's better. aku bukan cakap aku jiwang, sometimes, aku rase nak nangis bile denga lagu yang heppy2x cuz,, aku rase kehilangan and sometimes,, aku akan rase happy bile denga lagu sedih cuz, aku rase puas.

i'm just a person that use the world to express mine.

*happy birthday.
swit 15th.
may ALLAH bless

No comments: