x0x0

Nov 28, 2011

WMYB





hailo hailo..
cuti 4 hari memang super penat,, dan aku x pernah begini letih before.. siryes,, tapi papepon,, still seronok.. ohhh wait not STILL but MEMANG SERONOK.... jadual aku yang pack,, aku isikan dengan perjumpaan para sahabat,, memang x sume dapat jumpe tapi,, seronok ape..

day first, sabtu. timing 11.00 pagi - 9 malam.
disebabkan ade macam2x onak,, so kitorang decide nak gerak hari sabtu,, dan moto menjadi transportation utama cuz,, kete sume dah terbenam dalam sungai. untuk hari sabtu,, memang seronok,, sebab mengalami macam2x peristiwe.. 

main purpose kluar cuz nak tengok twilight,, around 11,, gerak arr dari jasin,, dan ZIHA,, itu yg penting cuz,, dea ade sebab kukuh kenape die x duduk mlake,, bajet nak tengok kat JJ baru,, tp,, xpe arr,, MBO pon ok whatt.. here the pictures.




okay best,, xde ape yang mengejutkan slain aku jumpe ramai dak2x GIGS yg laen,, around 5 camtu,, gerak balik jasin,, dann yang nie sadis,, bile helmet aku,, lupe nak telangkupkan,, dan,, dah macam tempurung kene tadah air hujan dah.. memang sadis.

around 6, sampai jasin, lepak rumah ziha,, pastu,, teha call,, nak gi PASAR MALAM,, so aku set je r,, jumpe dak jue,, andd tengah sebok2x beli makanan,,tetibe part yg x bole blah,, aku tengah tunggu kebab aku siap,, pastu,, ade laa minah nie dok order sebelah kitorang,, dea order ape tah,, pastu, aku ngn ziha terus lipat maut pandang die,, anddd YESSHHHHHHHHHH,,, finiey fazrina. kat situ jugak kitorang menjerit. rindu die. dan abis part 1,, aku sampai rumah kol 9 malam.

part 2: ahad, 271109, 1030 pagi- 2330 malam.

nie kluar ngn shasha, gary, patin, diela and ziha,, tapi ziha nak balik klang,, so dpt kejap je ngn die. around 1030 camtu laa,, dak shasha amek aku kat chinchin,, then,, amek laa the rest.. around 1140 camtu laa kot,, sampai JJ,, makan2x, lepak2x, jalan2x,, tengok baju, tengok kasut ape bagai sume lah,, pastu ziha nak gerak gi MC..

aku try tako-tao,, well not bad laa.. sedap laa.. so,, disebabkan semalam aku dah tengok TWILIGHT,, arini aku decide ngn diela nak tengok MISTERI JALAN LAMA.. if u dare to ask me a word about this movie, SUCK suits it the best.. memang menyesal jugak laa beli,, sakit hati,, sakit jiwa sume lah..

arini,, banyak gak arr jumpe orang,, mau tak nyer,, 10jam aku kat dalam bangunan tu.. dari jumpe budak kampung aku, sampai lah jumpe ex-schoolmate dulu.. jumpe childhoodfriend yang macam dah lame x jumpe laa.. dan yang penting aku jumpe someone yang pernah jadik catalyst tok aku pegi skolah selame staon..

ABANG TAUFIQ,, aku suke panggil die topek je,,bile aku kenang balikmoment tu,, macam cite dalam filem. dekat koridor yang kitorang lalu tu,, just ade aku,shasha, die, mak die mungkin and adek die. the rest is history. aku xpernah terfikir yg aku akan jumpe die LAGI after setaon setengah x jumpe.. memang GLAD  giler..




*cite paling bodoh*

*me with shasha*

*mine: white, shasha's: black*
just about to grab this,, aku sanggup siku dak gary,, bukan ape,, its UP ALL NIGHT beb.

*last: us *

around 1130malam baru jejak rumah.. memang aku liar hari tu!!

1 comment:

Perfumes Farm said...

Hi,

Join Perfumes Farm Contest and stand a chance to win Fragrance Mist from Victoria's Secret. Join now!