x0x0

Nov 21, 2011

hello sem 2, hello gigs


hai baby2x sayang..
rase macam dah lame x update,, padahal baru kejap je.. so sem baru dah bukak,, and a thing yang aku paling takut is the past pspm results. sangat takut and cuak,, doakan aku stay PST 61.. dan aku amat berharap tu,, well,, as i keep  talking about my love NOW since the day i started my cuti, kan kan,, ye,, pasal dak2x ONE D.. 

shasha,, ckp,, COMFIRM album dorg x kluar kat malaysia,, so aku pun menghabiskan mase hari ahad aku mendownload lagu satu album dorang dan akan aku repeat over and over,, sampai aku hafal.. sorry others,, tapi insyallah,,, if album UP ALL NIGHT KLUAR KAT MALAYSIA,, AKU AKAN BELI GAK. bukan senang aku nak beli album nie!!. 

dan yang paling sadis,, hari jumaat ari tuh,, dah kene balik matrik cuz,, nak amek muet,, esok nyer,, igt nak balik rumah tp x jadik,, just lepak je kat tempat yg membosankan nie.

dengan internet connection yang macam haram,, aku memang sakit mental laa.. mskrang nie,, aku lebih prefer tumblr cuz,, kat situ banyak gambar pakwe aku!!! yeshhhh... kalau nak ber-tubing plak,, kene tunggu once a week laa kot,, pinjam broadband orang..

lagi ermmm,,, semalam ayah kol,, die ckp,, sabtu minggu depan cuti,, so insyallah,, aku akan menjejakkan kaki kat rumah aku even baru seminggu balik,, tp xpe lah,, memang sebenarnyer,, mood cuti x abih lagi,, dan,, this week twilight breaking dawn nak kluar!! so,, ermmm,, aku balik laa kot..

lagi ape eh,, ohh ye,, aku tengh layan MORE THAN THIS.. MOMENT fav lagu louis!! hehe

aku update nie sebab tengh tunggu klass pukul 2 nie,, xbape nak excited laa,, sebab hari nie kan hari isnin. and ermmm aq sangat cuak bile jadual kluar semalam,,dan ALHAMDULILLAH,, jadual kekal,, dan aku suke tu,, jadual aku x laa pressure mane!! i love you

and for gigs mate,, bile aku dengar lagu more than this nie kenape tah aku igt kat korang,, patut nyer aku ingat laa kat kesayangn aku even nie lagu sedih,, tapi u see,, korang lagi hebat dari kesayangn aku. aku rindu nak cakap2x ngn kau, nak gelak2x ngan korang, nak gossip2x ngn korang. yee,, aritu aku jumpe beah, aku borak2x ngan die, best. aku RINDU korang. kalau korang bace nie,, jangan lupe aku,,dan if ALLAH will, if ingatan aku masih kuat, aku akan ingat kat orang,, korang laa sebenarnye yang jadik asas for kehidupan aku. yang buat aku kuat,tabah dengan ape yang tengah aku lalui sekarang nie..

babai!! =]

1 comment:

shashaONLY said...

sadis plak ayat yg last tu