x0x0

Dec 29, 2011

i ship...

"meet my dearest hazza"

a week past and i'm still busy with my workssssssss as always. but, there's a thing that makes me alive which is my social life!!! maksud aku,, 'online' social life!!
sem 2 aku makin sarat, kepala makin stress, kepale aku macam tak bole nak functional sangat even dah separuh syllabus aku blaja.. tapi in each single day,, busy macam mane pun aku,, aku akan cube take time aku tok brade depan laptop aku.
 
walaupun, wireless KMM tak bape nak kukuh,, tapi still can support aku nyer everyday life yang aku spent almost 3 hours.. bukan almost,, tapi dah lebih 3 jam aku spent.. everyday,, dalam pukul 5 petang aku spent sampai 6.30 before pergi makan,, then pukul 11 aku on lagi for second session,, yang second session memang aku menggile,, dengan facebook, twitter, blog, tumblr.. ade skali tu sampai 3 pagi baru aku tido,, padahal klass pukul 8. terer kan..

a month tak balik rumah,, so last week baru balik atas sebab cuti krismas panjang!! hahaha,, and aku as a directioner tak ketinggalan wish mr. BOO BEAR for his 20th birthday and,, abang aku kongsi tarikh yang same gak!! ohh yeah,, aku memang suke bagi sume cite dalam satu entry..

since aku skunk pemegang title plajar s22t5 bukan nyer 123 rk1 or 45 ALPHA,, so,, aku nak update sket,, classmates dah makin havoc, happening, dan seronok laa.. so sebab untuk stay alive kat dunie matrik nie masih ade.. bile memikirkan kalau xde aral,, bulan 4 dah abis matrik and bulan 9 nak sambung degree,, aku cuak,, aku macam berminat nak sambung engineering.. tapi,, tengok lahh dulu..

babai..

xoxo,,
 cutest NSW


1 comment:

Model Baju Murah said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post