x0x0

Jan 21, 2012

mr.BIRU

and assalamualakum,, aku nak tulis entry kali nie dengan bahase melayu yg bukan bahase buku..


tepat jam 2315 tadi,, aku baru jejakkan kaki kat rumah. alhamdulillah.. balik2x rumah je,, terus bukak twitter, almaklum laa,, kemungkinan besar hari ahad nie aku dan GIGS,, kalau diizinkan tuhan,, akan jumpe.. dan,, sambil layan youtube,, tp kali nie bukan layan one direction,, aku tengok lagu-lagu yang jadik nostalgia.. pastu terlintas laa kat kpale hotak aku nie,, nak dengar lagu lave story-taylor swift.. yea,, aku minat taylor swift,, tp xde laa kemaruk,, tp,, aku ade hampir kesemue lagu die..

tengah layan2x tu,, aku teringat mase aku FORM 4,, aku minat senior aku yang sorang nie,, sebenarnye,, mase aku form 3 lagi aku dah minat,, cume mase form 4 tu lagi ketarelah,, almaklum laa,, sebelah klass kot.. then,, mase fizik aku xpernah nak blaja,, dan bile dah kemaruk tahap tetinggi,, aku buat ape tau,, aku amek lagu love story tu,, aku tukau,, sket lebih kurang macam nie laa ehh,, aku dah x bape nak ingat,,


we were both young, when i first saw u
 i close my eyes and the flashback starts
i'm standing there,
in the class near the window.
bla bla..
aku xingat laa,, tapi chorus aku ingat kot rase nyer laa..
cuz u a librian u were almost to cam me
and my buddies said,
"hey pikah tu dak biru"







pastu aku dah tak ingat ape ape dah.. hehehe,, tu kire macam  moment jugak laa,, aku minat die cuz,, bai aku,, die tu iras faiz.. tu je,,tp,, kalau jumpe die,, uhhh,, macam bunge2x kot,, pernah skali mase awal tahun 2009 kot,, dea tego aku,, nervous beb.. huh..tp xde laa ckap borak2x jadik kawan ke hape ke,, tapi ape yang aku pasti,, aku gamba dea memang penuh arr dalam pendrive aku.. mase zaman myspace dulu,, aku friend laa ngn mamat nie,, tp lepas skola kene tutup mase H1N1 dulu,, terus die unfriend aku,, xtau laa,, mungkin sebab aku nie memang bukan kawan die,, ataupun,, ade insan2x yang dah bagi tau die aku memang crush abis laa ngan die.. hehe




buat FB,, aku pernah arr 2 kali gak try add die,, tapi die xpernah approves,, so,, sejak tu laa,, aku malas laa nak stalk die..even dulu x add pon,, ade arr gak tengok profile die,, tp,, pastu,, aku dah malas.. yang paling dasyat,, setiap malam khamis,, ade bace yaasin kat oztel,, aku berlari nak bace,, cuz hanye ayat kedue dalam surah tu je ade name die.. pastu aku senyum.. BODOH kan..

well,, pass is pass..at least,, aku ade gak bende bodoh aku nak kenang time aku besar nanti.. bahhahha,, aku boleh je nak post gamba mamat tu kat sini,, cuz i'm 200% sure that,, die x bace entri nie,, tapi aku malas..

tok yang kenal aku,, aku rase,, kalau korang bace tajuk je,, korang dah boleh agak aku cite pasal sape kan kan..and satu lagi,, mase aku awal2x buat blog,, aku ade tulis name aku ROSE THE FLASHER cuz aku dapat info,, die ade maen satu game,, dan name die for that game was JACK THE SLASHER.. 


whoever he is,, biarlah,, at least aku nak gak ucap thanks a lot cuz,, kau pernah jadik sebab untuk aku datang sekolah dulu,, maksud aku,, datang dengan excited,, sekurang2x nyer sampailah bebudak form 6 lower daftar,, cuz on that day,, i'd got a new reason.. hehehe,, banyak dah clue aku bagi tu..

dan aku selitkan gamba2x mase skolah.. aku buat entry nie pon sebab aku sedar,, aku dah terlalu lame x contact member skolah.. my classmates, 1/2 of GIGS..and surely,,, status FB aku sejak 2 menjak nie pasal sekolah je,, andd nak naik kan mood lagi,, kang aku upload gamba pkai baju skola jadik DP..

yang paling best,, aku baru je kene prank dgn ex-classmates aku,, alpharians,, whoever i be, wherever i go, whenever i move,, u know that,, i have u in my past.. semalam,, alpharians rock the world..our faveret quote was,, situasi:
         "adek,, tumpang tanye,, alpha nie klass no bape ehh,,kenape sume perangai xsemenggah je"



2 comments:

sarahusnaroizan said...

pikah ohh pikahh. sebelah 4 alpha dulu bukan 5 omega ke ?? kelas akak tu. HAHA :)

pikah W said...

kak sara: BHAHAHHAHHAHHA,, * gelak jahat * dah betull dah tu... =))))