x0x0

Jan 30, 2012

SELAGI KAU FOLLOW AKU KEMANE JE AKU ADE,, KAU MEMANG ARRRGGGHHHHHH

hallo,, hallo..

so apparently,, i was deactivating my FB account,, jyaeehh,, aku asek je ckp bende yang same for the past 2-3 entriesssssss.why haa why haa??

1st,, neva thought before yang melarikan diri dari masalah itu sesuatu yang menyeronokkam.. bhahahha.. tapi bukan itu,, masalah yang pasal FB, phone dan manusia insyallah lah dah selesai as for my side..

2nd,, well,, i'm now struggling for my UPS,, and as u can read,, i'm now quite bosan asek hadap buku,, so aku pun update blog.

3rd adalah,, i'm not mcam lebih seronok kat twitter as, kat twitter,, memang completely lari dari kehidupan dunia,, except contact dengn shasha, mas, gary, shaz, fatynn yang lain sume pasal 1D.. even they don't notice me,, but at least aku happy..

okay,, tetibe,, malam nie,, aku bace balik all my past entries and made me think,, ape sebab aku buat blog.. well,, aku bukan AA yang sangat femys dengn ayat cintan cintun,, dan bukan jugak FL mahupun ME,, tp aku just an ordinary person,, yang buat blog aku macam online diary aku.

BLOG AKU,, SUKA HATI AKU LAH.. bende yang aku tulis adalah bende yang berlaku kat kehidupan, sekeliling aku,, sebab ape tau,, kalau cakap ngan manusia nie payah sket,, al maklum laa,, kalau dah dasar talam bermuke2x,, memang tak ahh.. sebab,, tak sume manusia lalui macam kite lalu.. at least,, kalau tulis kat blog,, kite memang dah tau,, internet x lalui sume tu, dan dea x bertalam bermuke2x.. *geesshhh hancur ayat BM aku*

aku buat blog dari zaman sekolah,, aku gaduh ngan junior aku thru blog,, aku jumpe crush aku thru blog,, cerite zaman spm jangan cite laa,, lagi lah haru.. memang melambak.. as i said to some of my friends,, lepas nie susah nak jumpe,, so,, kalau nak keep in touch,, gi je laa buat blog..

and lastly,, don't ever judge me as ape yang kau bace sebab ini wilayah celcom.. kalau ikut hak,, korang xde hak langsung yang bebel2x macam2x,, as u know,, ni blog aku,, username aku, email aku, gune internet rumah dan kolej aku serta menggunakan laptop aku,, so,, nak judge aku.. !! HELL laa..

ohh ye,, aku memang suke maki2x orang nak2x lagi yang muke die macam rubic cube tau,, bukan takat talam,, tilam ape bagai sume ade!!! tapi,, aku xdelah gile tetibe nak maki orang tanpa sebab..

aku nak tambah lagi,,  Y U NO DIE!! aku bukan doakan kau mati ke,, maksud aku,,, berambus dari pandangan mata, hati aku!! dan kali nie,, aku betul2x maksudkan.. dan aku akan pastikan walau dengan ape care skali pun,, kau bace entry nie,, cuz i dont need any reason why.. u are so PISS me OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments: