x0x0

Jan 27, 2012

we found love in the jungle bebeyhh!!

assalamualaikum.

sebelum tu,, kepade yang sempat bace entry aku yg ade gamba aku terbalik tu,, hahaha,, kinda diamdiam ehh,, almaklum laa,, bile aku luah kan kat komputer nie perasaan die lain macam sket,,. okay fine,, dah dah.. aku pun dah kembali normal,, maksud aku,, kalau xde aral,, lepas UPS aku activatekan balik lah FB tu,, so,, dalam mase nak tunggu aku activate nak FB tu,, i'll be here and twitter too.. my twitter name?? naaaaa,, xpayah tau,, kinda secret actualy,, muahhahahhahaha..

so,, sile nyanyi lagu rihanna cepat,, sebabb mood aku dah kembali.. arie ahad aritu,, aku and kawan2x.. here kalau aku ckap pasal kawan2x merujuk kepada gigs,, kalau matrixian,, aku akan gune istilah lain!! yee,, member senang carik,, tp kawan ish ish ish..

okay malas ckp bebel panjang2x,, let pictures comfirm the story bebeyh!!

 gamba2x kat atas nie,, nmpk x muke penat!! kitorang nak carik port bukan lah maen susah,, macam hape je!! adek fini dah 2-3 kali dah terjun masuk dalam air tu!!

 yang nie pulak para ibu yg bertungkus lumus menyediakan makanan.

 punyer lahh hot kitorang sume,, hanye adek fini je yg nak usha kami!! bahhahaa


 2 kejayaan bile dpat tutup muke safatin. sume gamba mesti ade gamba die!!

 candid

 ohh,, ini hero dan gary heroin,, disaat gary berkejaran mendapatkan bola,, akhirnye hero tamil datang membantu. biaselah cite2x hindustan,, hero datang saat2x genting.

  tangan kami. mase zaman skola,, sebok amek gamba kasut

 we had a game. so seems i won it!! haha

  meet the photographer!!!

 kalau iklan dalam TV tu,, jgn mudah terpedaya.. hakikat nyer.. muke akan jadik burok lepas tibai air kat muke.bukti,, tengok shasha.. muncung nak mahal!!


tengok,, saftin je!!! sume gamba die conquer





 lepas penat kat sagil,, kitorang terus gi melaka.. ye MELAKA.. 


 so,, here was our drivers. aku?? ye,, aku ade lesen,, malah,, aku adalah yang terawal dapat lesen,, tapi bak kate shasha pon,, aku takut nak bawak.. hehe,, tengok laa lepas matrik,, aku praktis balik!!




 gamba aku wajib ada.. CHIAOOO,, btw,, if u take a closer look at the last picture, u can see how madly safatin was to be inserted into that pic.. and,, i'm just own nikon s22o only!!

1 comment:

Anonymous said...

QUDUT DUDOK DKT TMPT SPENDER,,HAHA