x0x0

Feb 10, 2012

GAME!!!!

assalamualaikum..

first,, to those who read all the writing in this blackforestdaim,, massive thank you,, yeahh,, at least u know something bout me rite.. or else,, if doesn't,, its okay,, cuz,, maybe 20 years from now where i'm too busy with life,, and maybe too busy to tell my kids who i was,, this blackforestdaim surely can help me.. =DD

as for today,, let we play a game,, guess this song!!


Jarang sekali terdengar bunyi
Ketukan di pintu hatiku ini
Kalau ada pun bila ku buka
Tiada siapa yang berada di luar

Tapi sejak dua menjak kini
Ku merasakan bagai ada tetamu
Tanpa dijemput sudi menjenguk
Pada waktu sepi menemaniku

got it?? okayh,, lagu nie seingat aku,, die mule2x skali kluar kat radio mase aku form 3,, wuuu,, 4 years back.. lagu nie memang sangat bermakne lah bagi aku,, aku ingat lagi mase aku kulu-kilir dengan walkman aku and kalau dengar je lagu nie,, berdesup,, aku carik tempat yg boleh aku denga dengan setenang- tenang nyer.. al maklum laa ostel kan..

so,, ce teke lagu ape tu??

4 comments:

syaidatul nadia binti rahmat said...

flava : mengapa singgah kalau tak masuk :)
betul tak ???

pikah W said...

errmm,,, hampir betul rase nyer.. bahhahhaa

kay_are said...

lagu jom kite main ketuk2 pintu!! tapi jangan ketuk kuat sangat nanti bising jiran sebelah marah =P

pikah W said...

salah same skali.. try again