x0x0

Feb 3, 2012

"kau tu cepat2x laa couple"

so,, was texting with shasha.. and make out a lot of things.. until she told me to change my status quickly.. HAHA.. thats actually funny,, but the thing that actually,, popped up in my mind was,, ked's line!! well,, its pretty cool when a guy was saying that actually.

the conversation actually was happened between ked and wrath family,, when the boys,, asked him the same thing as shasha did to me tonite,,plus the boys was offering him some girls,, and what he did reply was,,

" jangan korang ingat seksi tu lawa, jangan korang ingat kalau bagi perempuan seksi  yang boleh pegang tarik bawak ke hulu ke hilir, aku tak tolak. AKU TAK SUKA. korang punyer mindset aku respect, so please treat mindset aku dengan cara yang sama. Relationship bagi aku ade satu je ending--MARRIAGE. aku taknak bawak awek lawa, seksi ke hulu ke hilir buat teman sosial macam dah kawin, lepas tu nak kawin carik yang lain pulak. aku nak wife aku nanti yang tak pernah disentuh dipandang lelaki selain dari ape yang patut. Dan aku tak rasa aku patut buat macam tu pada mana-mana perempuan yang bakal jadik isteri orang someday."


haha,, shasha,, that someone who i met when i was 7 and also someone yang selambe badak je kalau kitorang tengah cite2x nak maki2x..i mean,, she always call me "celaka" whenever i said something yang boleh buat die panas hati,, and i always call her "bangang" when she like perasan seorang diri about the joe jonas and DJ MALIK thing!!

No comments: