x0x0

Feb 1, 2012

moments vs CHEM

if we could only have this life for one more day, if we only turn back time.

well,, this is actually the line from moments,, which has a very deep meaning ,, ala2x romeo and juliet laa jugak!!,,

so,, hari nie,, hari wilayah,, and yesshhh weekends am going to fly to US as my baby ade kat LA but not pretty sure,, maybe he just come back to UK as well,, so tengok laa dulu aku decide nak gi mane,, kang xpasal2x buat habis duit beli tiket,, US-MALAYSIA having 14 hours time difference and UK-MALAYSIA 8 jam je..

otak aku tengah bengong giler,, as aku tengah hadap UPS.. dan esok pulak paper KIMIA.. aiiyyooo ammma,,



actually nie gamba mase kitorang buat boria klass which pakat pakai baju same,, and yang best is,, cikgu perasan,, almaklum laa,, kalau dah 14 orang pakai baju pink and duduk selonggok mau x obvious,, and mase buat boria hijau,, dalam banyak2x gamba aku paing suke yang nie as, kau tengok marina,, mulut tengah penuh and kak tika macam x sedie,, G pon macam tahan silau, masyi pulak x nmpak muke.. hehhehee

ohh ye,, yang kat atas tu bukan nyer betul pon,, yang konon nyer aku nak ke UK US bagai tu,, tp tu bukan angan2x mat jenin tapi tu CITA-CITA.. please differentiate between angan2x and cita2x ehh cuz they both give different meaning.. a way different actually.

and,, aku dah active kan balik dah FB aku,,, lagi lah banyak mase aku buang kat situ.. and weekend nie aku balik rumah.. =DDD

No comments: