x0x0

Mar 7, 2012

praised him once again


assalamualaikum,, entry dwi-bahasa i guess..

firstly,, gamba diatas adelah non-edited pictures.. huh like i do really edit my pictures before!! nevermind,, the thing is,, gamba tu fresh baru kluar oven.. aku amek tok letak dalam blog tawu....

secondly is,, i'd got my UPS result yesterday on 5th March.. and ALHAMDULILLAH.. seperti yang ku jangka,, semue nyer melepasi targetbut except for Chemistry,, i did expect that i won't perform but aku x sangke laa result yang dapat tu sangat teruk yee,, like i'm not studying anything before..

to be honest,, back then like a month, where i sit for my exam,, that week actually was the most stressed week i'd been through.. its like a problem that i didn't expected to face.. yakin sangat kan.. tapi nak salah kan masalah tu x boleh jugak,, but i know myself well,, sedikit sebanyak bende memberi kesan terhadap fokus aku tok wat revision.. tp,, nevermind,, UPS je pon,, and a phrase yang aku suke cakap is

 REVENGE IS SWEET, BABY!!

mintak ler maaf kat para sahabat yang terkena tempias emosi aku yang x bape nak stabil sebab result aku nie and some of my tweets and status yesterday show about how amazayn emotional i'd got..



don't ask me why if u already know the answer... sometimes,, if aku memang dah tak dapat kawal sabar aku,, segale carutan yang korang biase denga dari mulut lelaki,, memang comfirm kluar dari mulut aku.. well,, i'm melaka-nian,, i grew up with the boys around me, even aku perempuan,,, kau ingat aku tunggul?? memang xla.. so,, if terase dengan carutan2x aku tu,, don't ask me why,, tp baik tanye diri sendiri ape yang dah koran ter---buat.. itupun kalau terase and aku nie xde laa gile meroyan tetibe nak carutkan orang tak tentu pasal....

 this right moment,, all am i doing actually is,, i'm waiting for Vanilla Coklat to complete the downloading session..its about 15 minutes more.. sabar pikah sabar..  anda sememang nyer insan yang sangat2x penyabar.. and lately sangat susah nak berblog walking as i'm too busy to finish all the work tapi semalam je dapat gak bace blog senior aku tu pun sebab dak diela ting tong tu bukak kat laptop aku kan kan.. *peace senior*.. and settled something with her too..

and whats complete my week is this super something that i got at koperasi this afternoon after class.. yeah,, finally,, i got a chance to be at home haa.. yesshh,, ni name nyer rezeki.. this moment i feel like to shout to those biology students:

BARU HANG TAU APE UNTUNG NYER BUDAK MODUL 2 HAA!!!!!!

i need strength to complete these 4 weeks incoming,, and please don't stressed me out again!!!!

No comments: