x0x0

Apr 5, 2012

never regret

dah nak abis matrik. pejam celik, pejam celik, dah setahun aku kat sini. kawan2x yang havoc, suasana yang meriah and yang paling penting,, pengalaman yang super duper cool and my choice to be in here,, well,, i never regret to do it so.. KOLEJ MATRIKULASI MELAKA,, surely i'll miss you someday. members of S22T5,, i'll miss u big time tho. and to those kakak2x XPDT yang dalam kelas,, for being honest,, even aku dok hostel 5 tahun,, but for this a year knowing each other,, aku bangge dapat kenal korang,,  at least aku dapat rase kehidupan aku bile ade kakak2x yang jage aku even for one year. aku ingat ape kate marina bile mase aku ade problem,,

yang kau nak pikir banyak kenape,, kitorang kan kakak2x kau kat sini sekarang.

betul kate fasi mase awal2x sem,, matrik adelah pengalaman korang yang sangat seronok,, and i won't deny it. thanks for anything, sorry for everything..never explain,never complaint. =)

No comments: